MENÜ

Trabzon'da Yattara bitti

Başkan, 61 numara hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Sadri Şener'in Fatih Tekke için söylediği sözler ise müjde gibiydi...

Trabzon'da Yattara bitti

Başkan Şener, son dönemin en büyük hayal kırıklığı olan Gineli için tarihi sözler sarfetti: Misyonunun sonuna geldiğini düşünüyorum!

Haberin Devamı

Başkan Sadri Şener, özellikle son iki sezondur ‘kayıp yıldız’ durumundaki İbrahima Yattara için çok önemli sözler sarfetti. Yayıncı kuruluşa bir röportaj veren Bordo-Mavililer’in patronu, sorulan bir soru üzerine, Gineli’nin Trabzonspor’daki misyonunun sonuna geldiğini açıkladı. Sakatlık süreciyle ilgili belirsizliklere de değinen Şener, “Uzun süre sakat kalınca eski havası olmuyor. Fiziki özelliklerini artırması, ürkekliğini üzerinden atması lazım. Bunlar da hiç Yattara’ya uymayan işler. Sakatlığı geçti mi, geçmedi mi? Bu tıp da enteresan. Geçti deniliyor ama zorlayınca geçmedi deniliyor. Oynarsa 10 numara oyuncu ama tamamen kendi isteklerine bağlı. Bazen oynamak istiyor, bazen oynamak istemiyor. Değişik bir arkadaş” ifadelerini kullandı.

‘Baskı unsuru oluyor’
Yattara konusunda hocanın üstünde de bir kamuoyu baskısı oluşturulduğunu belirten Sadri Şener, Gineli’nin satılmasına ilişkinse, “Satılmayacak oyuncu yoktur. Bu bir nasip meselesidir” mesajlarını gönderdi.

YORUM YAZ