MENÜ

Trabzon'da Luce 50. yıla kaldı

Bordo-Mavililer'in uzun zamandır görüştüğü Lucescu'dan sezon sonu için 'okey' aldığı ortaya çıktı. Deneyimli hocanın, “Mukavelem ve yarış sürerken ayrılmam olmaz” dediği, bu süreçte ise takımı yakından izleyip hem transfer hem de genel durum için raporlar hazırlayacağı öğrenildi.

Trabzon'da Luce 50. yıla kaldı

Trabzonspor’da uzun zamandır Lucescu ile devam eden görüşmelerde en sıcak saatler yaşandı ve taraflar sezon başı için söz kesti. Bordo-Mavili yönetim, “Kafası karışmasın” diyerek temasları kestiklerini açıkladı ama perde arkasında bambaşka durumların yaşandığı ortaya çıktı. Buna göre Karadeniz temsilcisi, sezon sonu için Rumen çalıştırıcı ile her konuda anlaşmaya vardı. Deneyimli hocanın, “Burada çok uzun zamandır çalışıyorum. Profesyonelliğin ötesinde bir aile ilişkimiz oldu. Kontratım sürerken başka bir kulübe gitmeyi doğru bulmuyorum” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Dışardan çalışacak

Bunun üzerine Başkan Muharrem Usta’nın da gelecek sezon başı için söz aldığı ve Lucescu’nun de bu süreçteki tüm Trabzonspor maçlarını izleyeceği, transfer politikası ve kadro yapılanması hakkında da detaylı bir rapor hazırlayacağı da gelen haberler arasında.

Mandıralı sesleri...


Sezon sonuna kadar ise Trabzonspor’da Sadi Tekelioğlu’nun yanında gelecek dönem için yeni bir isim de düşünülüyor. O ismin ise kısa teknik adamlık döneminde çok iyi izler bırakan Hami Mandıralı olduğu gelen haberler arasında. Mandıralı ile kurulan temasta gelecek dönemde Lucescu ile çalışmaya sıcak bakmasının da bu kararda etkili olduğu vurgulandı.

İşte Trabzonspor’un açıklaması


Sn. Mircea Lucescu’nun çalıştırmakta olduğu Shakhtar Donetsk Kulübü ile olan kontratının bitiminden sonra Trabzonspor’a teknik direktör olmasıyla ilgili isteğimiz ve gayretlerimizin olduğu kamuoyunun malumudur. Bilindiği gibi Shakhtar Donetsk Kulübü ’nün UEFA Avrupa Ligi ve Ukrayna Ligi’ndeki yolculuğu devam etmektedir. Sn. Mircea Lucescu’nun takımıyla olan ahenginin bozulmaması adına sözleşme bitiş tarihine kadar konunun tarafımızdan kapatıldığını kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

Luce: Mayıs’ta sözleşmem bitiyor


Yeni sezon hazırlıklarına dün Ukrayna’da yaptığı ilk idmanla başlayan Shakhtar Donetsk’in teknik direktörü Mircea Lucescu, geleceğiyle ilgili basın mensuplarına konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, “Şuna artık bir açıklık getirelim. Ben şu an Shakhtar’ın başındayım. Hiç kimseye bir söz vermedim. Kimseyle konuşmadım. Mayıs ayında sözleşmem bitiyor. O zaman elbette bir karar vereceğim. Ancak önceliğim Shakhtar olacak. Bu kulüple asla unutmayacağım anılara sahibim” ifadelerini kullandı ve ayrılık sinyali verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ