MENÜ

Trabzon'da kritik toplantı! Her şey Burak Yılmaz'a bağlı!

Bursaspor maçında oyundan çıkarken ıslıklanması üzerine tribünlere el kol hareketleriyle tepki gösteren Burak Yılmaz konusunda kritik toplantı bugün yapılacak. Kral’ın, yönetim ve hocasına karşı sergileyeceği tavır alınacak kararda belirleyici olacak.

Trabzon'da kritik toplantı! Her şey Burak Yılmaz'a bağlı!

Yılmaz arasında ipler yine gerildi. Transfer döneminden bu yana zaman zaman yönetim ile sıkıntı yaşayan Burak, bu kez de tribünlerle karşı karşıya geldi. Bursaspor maçında 71. dakikada oyundan çıkarken, taraftarların ıslıklı tepkisi sonrası çıldıran Kral, el kol hareketleriyle isyan etmişti. Soyunma odasına giderken, kulübeye de tepki gösteren Burak, bu son davranışıyla bardağı taşırdı. Bordo-Mavili yönetim de olağanüstü şekilde toplanma kararı aldı. Burak zirvesi bugün yapılacak. Konuyla ilgili konuşan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Burak maçtan sonra çok üzgün ve sinirliydi. Ancak kulübün menfaatleri her şeyin üzerindedir. Teknik direktörümüz Ünal Karaman’ın da katılacağı toplantıda Burak konusunda bir karar vereceğiz”

Haberin Devamı

Trabzonda kritik toplantı Her şey Burak Yılmaza bağlı

Kadro dışı, para cezası...

“Ancak sakin kafayla bir karar almak için toplantıyı bir gün sonrasına yani yarına (bugün) aldık. Keşke böyle şeyler olmasa da biz de olağanüstü toplanmasak” dedi. Maç sonrasında “Kendisiyle konuşacağız ama yaptığı doğru değil. ‘Hep ben’ mantığı olmaz” diyen teknik direktör Ünal Karaman, yönetimle ile görüştükten sonra Burak’la da bir araya gelecek. Burak’ın yönetim ve hocasına karşı sergileyeceği tavır, alınacak kararda etkili olacak. Para cezası ve kadro dışı bırakma gibi alternatifler, şimdilik masada duruyor.

'Boşuna geldiniz'

Bordo- Mavililer, Bursa karşılaşmasının ardından hemen Malatya maçının hazırlıklarına başlarken, Burak Yılmaz da idmanda yer aldı. Golcü oyuncu salona giderken ise antrenmanı takip eden basın mensuplarına, “Çıkmadı değil mi bir şey? Bir şey olmadı. Boşuna geldiniz!” dedi. 71. dakikada oyundan alındıktan sonra direkt soyunma odasının yolunu tutan tecrübeli futbolcu, duşunu alıp hemen stadı terk etmişti. Son gelişmelerin ardından Burak’ın dünkü idmana çıkmayacağı iddia edilmişti.

YORUM YAZ