MENÜ

Trabzon'da eze eze...

Bordo-Mavililer'in Başkanı Sadri Şener, FANATİK'e konuştu, rövanş için çok iddialı sözler sarfetti: Bireysel hataların kurbanı olduk. Şenol Hoca'ya ise tek laf söyletmem. Biz bu CSKA'yı Trabzon'da eze eze yeneriz...

Trabzon'da eze eze...

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kafileden ayrı olarak dün akşam saatlerinde Rusya’dan Türkiye’ye dönerken, ayağının tozuyla FANATİK’e konuştu ve çok çarpıcı sözler sarfetti... CSKA Moskova karşısında deplasmanda alınan 3-0’lık sonuçtan duyduğu üzüntüyü aktaran Bordo-Mavililer’in patronu, Şenol Güneş ile futbolcuları ayrı ayrı yorumladı. Takımın deneyimli teknik direktörü için, “Şenol Hoca'ya tek laf söyletmem. Gerçekten de takımdaki eksiklere rağmen çok iyi bir sistem ve iyi mücadele eden bir ekip kurdu” diyen başkan, oyunculara ise isim vermeden göndermeler yaptı:

Haberin Devamı

‘Herkesten puan alabiliriz’

“Şanssızlık falan diyenlere katılmıyorum bu kayıp için. Çünkü şanssızlıkla değil bireysel hatalarla kaybettik. Bu kadar geri pasa bir anlam veremiyorum bazen! Ancak umutsuzluk da yok bende kesinlikle. Yani iddialı olacak ama ben bizim takımın potansiyelini de bildiğim için söylüyorum ki, biz bu takımı Trabzon’da eze eze yeneriz. Sadece CSKA maçları da kilit değil bence. Diğer karşılaşmalarda da puan alabiliriz. Kısacası gruptan çıkma adına umudumu koruyorum...”

‘Büyük destek istiyorum’

“Hep söylediğim gibi bizim amacımız Şampiyonlar Ligi’nde ilk yılımız olmasına rağmen gruptan çıkmak. Bu hem maddi hem de manevi anlamda büyük kazanımlar sağlayacaktır. Sadece benim umutlu olmam yetmez. Bütün kentin ve bütün Trabzonlular’ın bu takıma güvenmesi, sahip çıkması lazım. Rövanş öncesinde lig maçlarımız var, onlarda da bu takımın desteğe ihtiyacı var ama CSKA’yı ağırlayacağımız gece Avni Aker’deki atmosfer çok önemli.”

Haberin Devamı

Serhat Demirtaş

YORUM YAZ