MENÜ

Trabzon'a Belçika'dan takviye!

Transfer arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Belçika'nın Mechelen takımında forma giyen stoper Jonas Ivens'in transferinde büyük aşama kaydetti. Transfer komitesinin beğendiği futbolcu için Şenol Güneş'in de onayının alındığı vurgulandı.

Trabzon'a Belçika'dan takviye!

Süper Ligi'nde sezon bitmeden, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren bordo - mavililer, Danimarka'nın Kopenhag takımında forma giyen Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchincson'dan sonra yeni bir ismi daha gündemine aldı. Belçika'nın Mechelen takımında forma giyen 26 yaşında ve 1.94 boyundaki stoper Jonas Ivens ile görüşmelere başlayan bordo - mavililerin, bu transferde önemli aşama kaydettiği vurgulandı. İlk olarak futbolcu izleme komitesinin izlediği futbolcu için teknik direktör Şenol Güneş'in de onayının alındığı öğrenildi. Bu arada bu transferin gerçekleşmemesi durumunda bordo - mavililerin Wisla Krakow'un Brezilyalı savunma oyuncusu Marcelo Filho'yu transfer edebileceği belirtildi.

TAYFUN BURSASPOR'UN GÜNDEMİNDE

Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Tayfun Cora'nın Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde yapılan kontrollerinin ardından durumunun iyi olduğu ve sakatlığının büyük ölçüde geçtiği tespit edildi. Bu sezonu kapatan futbolcunun gelecek sezondan itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi. Bu arada Bursaspor'un da transfer listesinde bulunan Tayfun Cora'nın satılmasına teknik direktör Şenol Güneş'in karşı çıktığı vurgulandı.

FERHAT'A KARABÜKSPOR TALİP

Öte yandan bordo - mavili takımın sezon başında Manisaspor'dan transfer ettiği ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü istenilen verimi alamadığı Ferhat Öztorun'a, Karabükspor'un talip olduğu açıklandı. Futbolcu için Trabzonspor'un kapısını çalmaya hazırlanan Karabüksporlu idarecilerin, bordo - mavili takımda fazla forma şansı bulamayan Barış Memiş, Murat Tosun ve Zafer Yelen'le de ilgilendiği belirtildi.

FUTBOLCULARA MODEM HEDİYE EDİLDİ

TrabzonCell, İstanbul'a gelen bordo - mavili futbolculara 3G USB Modem hediye etti. 3G hızına kavuşan futbolcular, "Bizlere kesintisiz iletişim imkanı sunan TrabzonCell hatlarımızdan sonra, şimdi de 3G USB modemlerimiz ile istediğimiz zaman, istediğimiz her yerde internete bağlanacak olmanın keyfini yaşıyoruz" diye konuşular. 3G USB Modem reklamının yıldızı Alanzinho'nun ise arkadaşlarına " 3G hızı ile yeni mi tanışıyorsunuz" şeklinde takıldığı gözlemlendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ