MENÜ

Trabzon'a Arena dopingi!

Avni Aker'deki 4-2'lik yenilgiyle keyfi kaçan Bordo-Mavililer, Arena'daki futbol ve kaçan galibiyetle toparlandı. Futbolcuların özgüveni tavan yaparken, teknik heyet de gözünü Fenerbahçe'ye çevirdi.

Trabzon'a Arena dopingi!

Geçtiğimiz hafta sonunda kendi sahasında Galatasaray’a 4-2 yenilen Trabzonspor, skor kadar ortaya koyduğu silik futbol sebebiyle de eleştiri almıştı. Ancak teknik direktör Şenol Güneş’in hafta içerisinde yaptığı telkinler ve futbolcuların bu maçın telafisini yapma isteği, ortaya bambaşka bir Fırtına çıkardı. İstanbul deplasmanında etkili bir futbol oynayan ve birçok gol pozisyonundan yararlanamayınca evine
1 puanla dönen Bordo-Mavililer, gözünü Fenerbahçe maçına çevirdi.

Haberin Devamı

Maç sonu övdü

Her ne kadar maç sonrasında futbola dair konuşmak istemeyip önemli toplumsal mesajlar verse de teknik patron Güneş’in soyunma odasında öğrencilerini kutladığı öğrenildi. Bu futbolun geliştirilmesini talep eden deneyimli antrenörün, “Neler yapabileceğimizi gösterdik. Şimdi bir Fenerbahçe maçı var ki, herkesin gözü üzerimizde olacak. Bu sınavdan da alnımızın akıyla ayrılacağımızdan eminim” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

YORUM YAZ