MENÜ

Trabzon Yalıspor iddiasını sürdürüyor

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Ünyespor'u 3-1 yenen Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Osman Kastan, bu galibiyet ile liderlik için iddialı bir konuma geldiklerini söyledi.

Trabzon Yalıspor iddiasını sürdürüyor

Kastan, yaptığı açıklamada, Ünyespor ile kazanmak zorunda oldukları bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, "Kazanmamız halinde lider Ünyespor’a bir adım daha yaklaşacağımızı ve zirve için iddialı bir konuma geleceğimizi biliyorduk" dedi.

Futbolcularının bu bilinçle sahaya çıktığını anlatan Kastan, "Sahada elimizden gelenin en iyisini yaparak, 3-1 gibi net bir sonuç aldık. 3 puan ile Ünyespor ile puan farkını 2’ye düşürdük ve liderlik için çok iddialı bir duruma geldik" diye konuştu.

Ünyespor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifada eden Kastan, "Bu galibiyetten dolayı oyuncularımı teker teker kutluyorum. Hafta içi Arsinspor ile karşılaşacağız. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Rakibimizin son haftalarda bir çıkışı var. Biz de zirvedeki iddiamızı sürdürmek için bu karşılaşmadan da mutlak 3 puan ile ayrılmalıyız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ