MENÜ

Trabzon'un masaya oturduğu forvet!

Ligde hedefsiz kalan Bordo-Mavililer, gelecek sezon için çalışmalarını hızlandırdı. Oyuncu izleme ekibinin koordinatörü Fatih Şahinoğlu, Fransa’da Bastia Başkanı ile görüştü, 27 yaşındaki Ayite’yi istedi.

Trabzon'un masaya oturduğu forvet!

Gençlerbirliği yenilgisiyle beraber Avrupa hedefinden tamamen kopan Bordo-Mavililer, rotayı transfere çevirdi. 12 kişiden oluşan oyuncu izleme ekibi (scout) çalışmaları hızlandırırken, forvet konusundaki 1 numaralı hedefe FANATİK ulaştı: Floyd Ayite. Bastia forması giyen 27 yaşındaki futbolcuyu uzun süredir takip eden Fırtına’da, oyuncu izleme ekibinin koordinatörü Fatih Şahinoğlu dün Fransa’ya çıkarma yaptı. Şahinoğlu, Paris’te Bastia Başkanı Pierre Marie Geronimi ile masaya oturdu. 2017’nin Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan Ayite için pazarlıklarda bulunan Bordo-Mavililer, sezon bitmeden Togolu futbolcuyla ön protokol yapmayı hedefliyor.

2 golcü alınacak

Hücum hattının her bölgesinde görev yapan Ayite, bu sezon ligde 29 maçta 7 kez fileleri havalandırırken, 3 de asiste imza attı. Cardozo’yu lig bittikten sonra kesin olarak elden çıkartmayı planlayan Trabzonspor, Muhammet Demir’in yanına en az 2 forvet daha almayı hedefliyor.

Safa Can Konuksever

Haberin Devamı
YORUM YAZ