MENÜ

Trabzon Medical Park 72-70 Galatasaray Liv Hospital

Maddi sorunlarla boğuşan Galatasaray Liv Hospital, Neptunas'tan sonra Trabzon Medical Park'a da yenildi. Karadeniz ekibi, yeni coach Markovic yönetiminde 5'te 5 yaptı.

Trabzon Medical Park 72-70 Galatasaray Liv Hospital

Hafta içi Neptunas’a yenilip Top 16 şansını çok zora sokan, ardından Aradori, Jawai ve Vouguikas’ı kaybeden Galatasaray Liv Hospital’a, bir darbe de Trabzonspor Medical Park’tan geldi. Coach Nenad Markovic yönetiminde çıktığı 4 resmi maçı da kazanan Bordo-Mavililer, dördüncü periyotttaki müthiş oyunuyla sonuca gitti: 72-70.

Sonunu getiremedi

Sarı-Kırmızılılar, bütün maçı önde götürmesine rağmen çok dar bir rotasyonla oynadığı için son çeyrekte çok yoruldu. Bu durumu yaptığı iyi savunma ile lehine çeviren Trabzon’da, Stipanovic 22 sayıyla takımın skor lideri olurken, savunmada da müthiş işler yaptı. 3 top çalan, Arroyo ile birebir kaldığı anlarda bile boy dezavantajına rağmen geçilmeyen ve Porto Rikolu yıldızın karşısında kalmayı başaran Boşnak pivot, galibiyetin kahramanı oldu.

Markovic farkı

Galatasaray’da, Ender de dakika almazken sadece 7 oyuncu sahada mücadele etti. Hal böyle olunca, Cim Bom’un zorlu deplasmanda maç sonunu oynamaya gücü yetmedi. Nenad Markovic’in oyunculuk kariyeri başarılarla doluydu. Ama aynı şeyi coachluk kariyeri için söyleyemezdik. Trabzon, bu tercihle belki risk almıştı ama Boşnak teknik adam, hiç kaybetmezken Avrupa ve ligde şu ana kadar önemli işler yaptı.

Gökhan German
Murat Özyer'den flaş açıklama: Oyuncuların tümü serbest

Haberin Devamı
YORUM YAZ