MENÜ

''Trabzon maçı kolay olmayacak''

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hafta sonu Trabzonspor ile oynayacakları maçın kendileri açısından kolay geçmeyeceğini söyledi.

''Trabzon maçı kolay olmayacak''

Sağlam, Bursaspor Kulübünün kargo sponsoru olan Sürat Kargo’nun Bursa Bölge Müdürlüğünde düzenlediği basın toplantısında, sözlerine başlarken, Hakkari’deki terör saldırısına işaret ederek, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve ulusumuza baş sağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Sürat Kargo’ya kulübe katkılarından dolayı teşekkür etmek amacıyla toplantıyı burada gerçekleştirdiklerini ifade ede Sağlam, Trabzonspor ile önemli bir maç oynayacaklarını, ancak ligdeki her maçı aynı değerde gördüklerini vurguladı.

Sağlam, Bursaspor olarak zirve mücadelesi verdiklerini, hafta sonu da zirve mücadelesindeki rakiplerinden birini ağırlayacaklarını belirterek, "Trabzonspor, başında çok tecrübeli ve kaliteli bir insan olan Şenol Güneş ile birlikte bu sezona sıkıntılı başlamış gibi görünse de toparlandı ve ortaya çok iyi performans koymaya başladı. Son maç hariç, Şampiyonlar Ligi’nde de başarılı maçlar çıkarıyor. Trabzonspor’a Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diliyor ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

"Dolu tribünlere karşı oynamak istiyoruz"
Trabzonspor maçının kendileri açısından kolay olmayacağını belirten Sağlam, şöyle devam etti:
"Geçen hafta deplasmanda Galatasaray karşısında şanssız bir yenilgi aldık. Trabzonsopr maçını puan kaybedilmemesi gereken bir karşılaşma gibi görüyoruz. Bazı gerçeklerle yüzleşerek rakibin de durumunu ortaya koyarak bu maçı çok iyi değerlendirerek sahaya 3 puan parolasıyla çıkacağız. Cumartesi günü bu sezon ilk kez dolu tribünlere karşı oynamak istiyoruz. Taraftarlarımızdan gereken fedakarlığı yapıp bizim performansımıza katkı yapacak şekilde tribünleri doldurmalarını ve takımı desteklemelerini bekliyoruz.

Trabzonspor maçını, taraftarlarımızın da desteği ve yardımıyla kazanıp galibiyet serisinin başlangıcı yapmak arzusundayız."

Sağlam, milli takımlarından sakat dönen Bangura ve Emre Pehlivan’ın sakatlığının geçtiğini ve takımla birlikte çalışmalara başladıklarını, ancak eksiklerinin bulunduğunu bildirdi.

6 maçta 3 yenilgi
Ligde geride kalan 6 haftada 3 yenilgi aldıklarını hatırlatan Sağlam, bu 3 yenilginin ve puan sıralamasındaki yerlerinin, gerçek performanslarını yansıtmadığını söyledi.

Ertuğrul Sağlam, takımın fiziksel kalitesinin ve ortaya koyduğu performansın gelecek adına kendisini olumlu konuşmaya yönelttiğini dile getirerek, şöyle dedi:
"Sivasspor dışındaki diğer iki yenilgiye bakarsak, genel anlamda takımın performansından oldukça memnunum. Takım bireysel hatalar yapıyor, yenilen gollerde sıkıntı var, ama bu durumu en kısa sürede gidereceğimize inanıyorum. Taraftarlarımız şuna inansın ki; gelecek adına endişe edecek bir sıkıntımız yok. Kimsenin Bursaspor ile ilgili endişeye girmesine gerek yok."

Haberin Devamı

Bir gazetecinin, "Milli Takım’ın Hırvatistan ile yapacağı maçın Türk Telekom Arena’ya verilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusunu ise Sağlam, "Yetkililer çalışma ve düzenlemeler yapacaklardır. O maçı o zeminde oynatmayacaklardır" diye yanıtladı.

Sürat Kargo Bursa Bölge Müdürü Zafer Yılmaz da Bursaspor’a sponsor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

AA

YORUM YAZ