MENÜ

Trabzon'da Güneş açtı

Dile kolay... Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş, en son Mart 1991’de devirdiği Trabzonspor’a karşı 25 yıl sonra zafer kazandı, takımını zirveye taşıdı. Güneş maç sonu, “2-0 skor gayet güzel. Verdiğimiz emeğin karşılığını aldık. Oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Trabzon'da Güneş açtı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş için Trabzonspor mücadelesinin ayrı bir önemi vardı. Kariyerinde eski takımına karşı 13. kez görev yapma şansı bulan kurt teknik adam, tam 9 bin 116 gün aranın ardından galibiyet hasretine dün son verdi. Takımına Çaykur Rizespor maçı ile birlikte 5 gün içinde 6 puan kazandıran ve zirveyi Fenerbahçe’den devralmayı bilen Güneş, Bordo-Mavili takıma karşı en son Boluspor’u çalıştırdığı 31 Mart 1991 tarihinde galip gelmeyi başarmıştı.

‘Aldığımız sonuç herkesi kurtardı’

Karadeniz turundan takımını kayıpsız çıkaran Şenol hoca, deplasmanda 2-0 kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. 4 gün içinde iki kritik maça çıktıklarını kaydeden deneyimli çalıştırıcı, “Kazanmak çok önemliydi. İki maçı da kazanmamız gerekiyordu. Bunu başardık.

Hakettiğimizi de düşünüyorum. Deplasmanda 2-0’lık skor gayet güzel. Bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. İkinci yarıda oyunun kontrolü bizdeydi. Pozisyon vermeden pozisyona girdik. Rakibimiz de iyi bir takım. İyi oyuncuları var ama sıkıntılar olduğu için goller olunca kopmalar olabiliyor. Verdiğimiz emeğin karşılığında neticesini almak güzel” ifadelerini kullandı. Maçın hakemi Bülent Yıldırım hakkında görüşleri sorulan Güneş, “Hakemle ilgili konuşmak istemiyorum. Aldığımız sonuç herkesi kurtardı” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ