MENÜ

Tour of Antalya bir ilke sahne olacak

Türk Bisikleti'nde yeni bir kulvar açmaya hazırlanan Tour of Antalya,  başlangıç yılında bir ilke imza atacak.  Bugün gerçekleştirilen basın toplantısında aktarılan bilgiye göre:  4. etabın yaklaşık 5 km'lik bir bölümü Antalya Havalimanı'nın içinde gerçekleşecek.

Tour of Antalya bir ilke sahne olacak

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek Tour of Antalya'nın başlamasına 24 saatten az bir zaman kaldı. Bugün Akra Hotel'de gerçekleştirilen basın toplantısında medya mensupları bilgilendirilirken, 4 etaplık tura ilişkin detayların da altı çizildi.

Bisiklet tarihinde bir ilk gerçekleşecek

Medya direktörlüğünün verdiği bilgiye göre, Tour of Antalya'nın daha ilk senesinde tarihi bir olaya imza atılacak. Yapılan açıklamada, yarışın 4. ayağı olan Side - Lara Etabı'nın Antalya Havalimanı'nın içinden geçeceği ifade edildi. Buna göre sporcular, etabın 120. km'sinde havalimanını içine girecek, yaklaşık 5 km boyunca piste paralel taksi yollarından geçtikten sonra alandan ayrılacak. Ayrıca sporcuların organizasyon için özel ayarlanmış, aktif bir uçağın yanından da geçmesiyle birlikte, ulusal ve uluslarası medyaya, daha önce eşine rastlanılmamış görsel malzemeler vermesi bekleniyor.

Batuhan Özdemir - Antalya

Haberin Devamı
YORUM YAZ