MENÜ

Totti otobiyografisini yazdı

Roma'nın eski kaptanı Franceso Totti hayatını anlatan bir kitap yazdı. Totti hayranlarının merakla beklediği kitap sonbaharda çıkacak.

Totti otobiyografisini yazdı

Francesco Totti. 28 Mayıs gününü sadece ailesi ve yakınları ile herkesden ve herşeyden uzak geçirdi. Dünyanın her kesiminden çok sayı da özel röportaj talep edilmişti. Ama Francesco Totti fubtola vedasının ardından geçen bir yıl sonunda sessizliği tercih etti. Sadece yıldönümünde kendi sosyal medya profilinde kısaca özgeçmişini anlatan bir kitap yazdığını duyurdu.

Kitap büyük olasılıkla sonbaharda çıkacak, 42 yaş gününe basacağı doğum günü olan 27 eylül. Totti Roma da geçirdiği 25 yılı anlatan ve finalde çok duygululandığı deneyimini, ailesi ve eşi İlary'e karşı duyduğu aşkı 16 yıldır süren bir sevgi ardından eski teknik direktör Luciano Spaletti ile çok kötü yaşanan tecrübeye de yer verecek.

Ayrıca yaşantısından alınacak her türlü detay ve futbolculuk kariyerinden sonra her nekadar kulüp içinde net olarak görevi belirlenmese de başladığı yöneticilik kariyerine kadar olan anılarına yer verecek kitabında.

Sportif direktör Monchi ile sıkı işbirliği içinde çalışıyorlar ve ona en uygun olan görevi anlayıp onun tarzı doğrultusunda görev verilmesi bunun yanı sıra teknik direktör Di Francesco'ya yardımcı olması ki 12 ay öncesine kadar takım arkadaşlarıydı.

Kitabında ayrıca 5 sezon takımda bilrikte oynadığı, tartışılan oyuncu ve herkesin de en çok beklediği merak, ettiği konulardan biri olan Cassano ile ilgili anıları da özgeçmişini anlatacağı kitap da yer verecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ