MENÜ

Tosic o anı anlattı

Dusko Tosic, Antalyaspor karşılaşmasına adeta damga vuran Charles ile yaşadığı tartışmalı pozisyon için, “Orada avantajlı durumda olan bendim. Rakibe neden faul yapayım? Kesinlikle topa dokundum” yorumunu yaptı.

Tosic o anı anlattı

Beşiktaş defansının belkemiği Dusko Tosic, Antalya maçına damga vuran ilk yarının son dakikasındaki pozisyonu değerlendirdi. Sırp futbolcu, Aboubakar’ın golüyle sonuçlanan pozisyonda Charles’e faul yapmadığını ifade etti.

Antalyasporlu oyuncudan erken davranarak topa dokunduğunu kaydeden Tosic, “O pozisyonda avantajlı durumdaydım. Neden rakibe faul yapayım? Kesinlikle topa dokundum. Benim verdiğim pasla Aboubakar’ın gol atması da beni ayrıca mutlu etti” dedi.

İşte Aboubakar'ın sırrı!

Tecrübeli futbolcu bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla ilgili övgüleri de yorumladı. Takımın başarısı için elinden gelen her şeyi yaptığını dile getiren Tosic, “Şu an övgüleri konuşmak için erken. Biz takım olarak bir maç bittikten sonra diğer maça bakıyoruz. Yani çalışmayı hiç bırakmıyoruz. Yapılacak çok iş var. Antalyaspor maçında üç puan kazandık. Sevindik ama Caner’in durumu sevincimizin önüne geçti. Hepimiz onun için üzüldük. Umarım bir an önce iyileşerek aramıza katılır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Beşiktaş'tan flaş Caner Erkin kararı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ