MENÜ

Torunoğulları'ndan Robben'e: Beşiktaş'a gelir misin?

Bu teklifin ardından şaşkına dönen Bayern Münih'in Hollandalı yıldızının, teşekkürlerini sunup, “Sneijder ve Kuyt İstanbul'dan sürekli bahsediyor. Süper Lig'le ilgili olarak bilgim var. Ama kariyer planlamamda Türkiye yok” cevabını verdiği öğrenildi.

Torunoğulları'ndan Robben'e: Beşiktaş'a gelir misin?

Yeni sezonda Vodafone Arena’ya yıldız yağdırmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultudaki ilk hamlesini yaptı.

Hollanda’da yaşayan ve Avrupa’da yıldız avında olan Beşiktaş’ın dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın, Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih’in süperstarı Arjen Robben’le transfer görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Kariyerinde Şampiyonlar Ligi ve Süper Kupa şampiyonlukları bulunan 31 yaşındaki futbolcuyla bir araya gelen Torunoğulları’nın, yıldız orta alana Siyah-Beyazlılar’ı anlattığı ve, “Beşiktaş’a gelir misin?” teklifi sunduğu öğrenildi. Oldukça samimi geçen görüşmede Beşiktaşlı yöneticiden gelen bu öneri karşısında mutlu olan Robben’in, “Kuyt ve Sneijder gibi milli takımda beraber oynadığım arkadaşlarım, Türkiye ve İstanbul’dan sürekli bahsediyor. Süper Lig’den de bilgim var. Size bu teklifiniz sebebiyle çok teşekkür ediyorum. Ama kariyer planlamamda Türkiye yok” cevabını verdiği bildirildi.

24 milyon Euro’ya gelmişti

Kariyerinde; PSV Eindhoven, Chelsea ve Real Madrid gibi devlerde forma giyen ve İspanyol temsilcisinden 2009 yılında 24 milyon Euro’ya Bayern Münih’e transfer olan Robben’in, takımıyla 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Kırmızı-Beyazlılar’la son 2 yılda Almanya Bundesliga’da şampiyonluk yaşayan tecrübeli futbolcu, bu sezon 29 maça çıktığı Bayern’de; 19 gol ve 9 asistlik performans sergilemişti.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ