MENÜ

Toraman'dan sert cevap

Abdullah Avcı'nın “Eğer Toraman'ı milli takıma çağırsam, Macar forvetlerinin beline bile gelemezdi” açıklamasına Kartal'ın kaptanı patladı; “Ben milli takımdayken, o daha hoca değildi”.

Toraman'dan sert cevap

Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu İbrahim Toraman, Abdullah Avcı’nın hakkında yaptığı açıklamalara sert cevap verdi. Kartal’ın kaptanı, milli takım hocasının böylesine komik açıklamalar yapmasının yaplış olduğunu belirtti. Abdullah Avcı’nın kendisi için söylediği “Eğer İbrahim Toraman’ı milli takıma çağırsaydım, Macaristan forvetlerinin beline bile gelemezdi. Hava topu konusunda büyük sıkıntı yaşardık” açıklamasının ardından, Beşiktaş’ın yıldızı da açtı ağzını, yumdu gözünü. Toraman, “İnsanlar panellerde ya da dışarıda Abdullah Avcı’ya sürekli İbrahim Toraman’ı neden milli takıma almıyorsun diye soru soruyor. Ancak kendisinin verdiği cevaplar, milli takım hocasına yakışmıyor” dedi.

‘Hava toplarında etkiliyim’

Kendisinin en büyük özelliğinin hava toplarındaki hakimiyeti olduğunu da belirten Toraman, “Ben birçok kez milli takım forması giydim. Ben Ay-Yıldızlı forma altında futbol oynarken, Abdullah Avcı belki daha antrenör bile değildir. Bu yapmış olduğu açıklama, milli takım hocasının kapasitesini gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ