MENÜ

Toraman'dan Avcı'ya sert cevap

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu İbrahim Toraman, A Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın kendisi hakkında yaptığı yoruma sert cevap verdi.

Toraman'dan Avcı'ya sert cevap

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu İbrahim Toraman, A Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın "Eğer Toraman'ı çağırsam, Macar forvetlerin beline bile gelemezdi" şeklinde yaptığı iddia edilen açıklama ve Olcay Şahan'ın gol sonrası taraftarları yaptığı hareketi hakkında HABER1903'e konuştu.

Toraman, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

BU AÇIKLAMA, MİLLİ TAKIM HOCASININ KAPASİTESİNİ GÖSTERİYOR

Abdullah Avcı'nın yaptığı açıklamayı komik bulduğunu dile getiren İbrahim Toraman; "İnsanlar panellerde ya da dışarıda Abdullah Avcı'ya "İbrahim Toraman'ı neden Milli Takıma almıyorsun?" diye sorular soruyor. Onun da bu soruya bir bahane bularak cevap vermesi gerekiyor. Verdiği cevap komik ve mantıksız bir şey. Ben bir çok kez Milli Takım forması giydim. Benim en büyük özelliğim hava toplarındaki hakimiyetimdir. Ben Milli Takım'da oynarken Abdullah Avcı, belki daha antrenör değildi. Bu yapmış olduğu açıklama Milli Takım hocasının kapasitesini gösteriyor" dedi.

OLCAY'A SAHİP ÇIKALIM


Olcay Şahan'ın gol sonrası taraftara yaptığı harekete değinen Toraman, "Olcay, üzerimizde baskı olduğu için o hareketi yaptı. Olcay, bu sene takımımızda çok faydalı olmuştur ve uzun yıllar da olacaktır. Kendisinin Beşiktaş taraftarını çok sevdiğini biliyorum. Böyle genç oyunculara sahip çıkmalıyız" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ