MENÜ

Tolgay Arslan'a kapı gösterildi

Beşiktaş yönetimi, kötü sonuçların ardından temizlik operasyonuna başladı. Takım içinde rahatsızlık yarattığı düşünülen Tolgay Arslan’a “Kulüp bul” denildi.

Tolgay Arslan'a kapı gösterildi

Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan'ın haberine göre; Beşiktaş ile sezon başı 4 yıllığına sözleşme yenileyen Tolgay Arslan, kısa sürede kulüpten kopma noktasına geldi. İşte krizin sebepleri:

Haberin Devamı

1- Yıllık 2.5 milyon Euro'ya imza atan Tolgay, kulübün içinde olduğu ekonomik krizden takım arkadaşları gibi nasibini aldı. Yabancılara tanınan ödeme önceliği onu da rahatsız etti.

2- Bazı oyuncuların ödemelerini aldıktan sonra UEFA'ya gönderilen borçsuzluk kağıdını imzalamasının ortaya çıkmasından sonra Tolgay ve Oğuzhan buna yanaşmadı. Yönetimin 6 Kasım'da ödeme yapacağı sözü üzerine iki futbolcu imzayı attı.

DEVRE ARASINDA ETLİ PİLAV YEDİ

3- Ancak ödeme günü geldiğinde kıyamet koptu. Paranın yatırılmadığını gören Tolgay Arslan, TFF'ye başvurdu. Bu da Beşiktaş yönetimini çıldırttı.

4- Bardağı taşıran olay ise Başakşehir maçının devre arasında yaşandı. O maçta yedek soyunan Tolgay, karşılaşma sonrası için getirilen etli pilavı devre arasında yedi. Gerekçesi ise "Oynamayacağımı biliyordum" oldu...

Haberin Devamı

5- Tolgay yine de Genk maçının kadrosuna alındı. Ancak TFF'ye başvurduğu ortaya çıkınca, Şenol Güneş'in de fikrini alan yönetim, Tolgay'ı kadro dışı bıraktı ve "Kendine kulüp bul" dedi.

5 SEZONDA 3 GOLÜ VAR

Beşiktaş formasını 5 sezondur sırtına geçiren Tolgay Arslan bu süreçte 131 maçta 7 bin 821 dakika görev yaptı. Bu maçların 87'sine ilk 11'de başlayan oyuncu 3 gol attı ve 10 da gol pası verdi. Yeni sezonda ise şu ana kadar 8 lig maçında golü ve asisti olmayan Tolgay, maç başına 29 başarılı pas ortalaması ile oynuyor.

YUVASINDA GÜZEL GÜNLER BİTTİ

Beşiktaşrakiplerine büyük üstünlük kurduğu Vodafone Park'ta en kötü sezonu geçiriyor. 2015-2016 sezonunda hizmete giren Vodafone Park'ta 38 macta 31 galibiyet, 7 beraberlik alan Beşiktaş bu sezon Antalyaspor karşısında bu unvanını kaybetti. Ardından Avrupa Ligi'nde Genk'e 4-2 kaybeden siyah-beyazlılar, son olarak Sivasspor'a da yenilip, bu sezon iç sahada 3. yenilgisini aldı.

RYAN BABEL'E FOTOĞRAF SORGUSU

Tolgay Arslan ile başlayan süreçte Beşiktaş yönetimi diğer futbolculara da uyarılarda bulunacak. Bundan payını alan ilk isim ise Ryan Babel olacak. Maç günü kadro dışı bırakılan Tolgay ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Hollandalı futbolcuya bunu ne amaçla yaptığı sorulacak. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Babel'in ismi birçok takımla anılıyor.

YORUM YAZ