MENÜ

Tolgay Arslan formayı kaptı

Geçen sezon öncesi yaşadığı sakatlık sebebiyle fazla forma şansı bulamayan Tolgay Arslan, yeni sezonda çok daha iyi olacağının sinyallerini verdi.

Tolgay Arslan formayı kaptı

Geçen sezon öncesi yaşadığı sakatlık sebebiyle fazla forma şansı bulamayan Tolgay Arslan, yeni sezonda çok daha iyi olacağının sinyallerini verdi. Çok iyi bir kamp dönemi geçiren Tolgay, teknik direktör Şenol Güneş tarafından ilk 11’de görevlendirildi.

Atiba ile birlikte orta sahada görev yapan Tolgay, oyunda kaldığı süre boyunca başarılı bir performans ortaya koydu.

Sağ bekin sahibi beck

Kara Kartal’ın Gökhan Gönül’ü transfer etmesinin ardından herkes, sağ bekte formayı onun kapacağını düşünüyordu. Ancak dünkü mücadelede Andreas Beck forma giydi. Geçen sezon fazla hücuma çıkmadığı için eleştirilen Beck, Galatasaray karşılaşmasında sık sık atağa çıktı. Savunmada özellikle Bruma’nın kendi kanadında olduğu dönemde zorlanan Beck, istekli bir görüntü ortaya koydu.

Marcelo havadan geçit vermedi

Hannover 96’dan geçen sezonun devre arasında kiralanan ve yeni sezon öncesi bonservisiyle alınan Marcelo Guedes, Galatasaray’la oynanan karşılaşmada stoperde görev yaptı. Marcelo, partneri Necip Uysal’la birlikte savunmada uyumlu bir görüntü çizdi. Sakatlanıp oyundan çıkan Lukas Podolski’ye pozisyon şansı vermeyen Brezilyalı oyuncu, rakibin yolladığı hava toplarında da etkiliydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ