MENÜ

Tolgahan İmal'ın Kocaeli at yarış tahminleri

30 Ekim Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Kocaeli at yarış tahminleri

30 Ekim Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Son ayakta EMİRSOY diyorum…

1.AYAK: 3 yaşlı İngiliz atlarına mahsus Handikap-16 koşuda, yeniden iyi duruma gelen PAMUK BABA, son startında dış kulvardan gerçekleştirdiği atakları ile üçüncü olarak nazarımda değerli bir performansa imza attı. 200 metre uzayan mesafede rakiplerine hakim olabilir. Kaba kumda farklı koşan WARM BLOODED, kazandığı yarışında fit duruma ulaştığını kanıtladı. Benzer şartlar altında katılacağı bu koşudan benzer bir sonuçla ayrılabilir. Son startını Warm Blooded’ın ardında, Pamuk Baba’nın ise önünde bitiren SPRING BREAK, bu kez daha erken hücum etmesi halinde birincilik mücadelesini lehine çevirebilir. Geçtiğimiz hafta sıkıntısı tespit edilip önlem alınan KEREMTOSH ve Kocaeli pistine aşina olan BLACK ADLER ise imkanlar elverdiği takdirde ilave edilmelidir.

Haberin Devamı

2.AYAK: İngiliz taylarının maiden mücadelesinde, gelişim sürecini henüz anne karnındayken takip ettiğim SILENT SCREAM, pedigri bakımından çok yatkın olduğu kum pistte ve uygun rakipleri arasında ilk birinciliğine ulaşabilir. Son yarışında ağır pistte varlık gösteremese de takibimden düşmeyen PADDY, gördüğü yarışlar ile kondisyonunu geliştiren FEALESS GIRL ve Hayırlısı gibi bir kısrağın soyundan gelen KARAKARTAL ise ilk plandaki rakipleridir.

3.AYAK: 3 ve yukarı İngiliz atlarının Şartlı-5 koşusunda, 101 handikap puanı ve kazandığı sayısız yarış ile gruptan farklı bir yerde olan WIND RUNNER, önlerde kabulleneceği mücadeleyi düzlükte rakiplerini yanına yaklaştırmadan kazanabilir. İlerleyen yaşına rağmen DARK BOY, bir türlü bekleneni veremeyen ESTERGON ve İzmir’de gördüğü yarışları ile açıklarını gideren YOUNG BOND ise en ufak hatasında devreye girecek rakipleridir.

4.AYAK: Arap taylarının KV-8 koşusunda, katıldığı yedi koşunun beşini kazanan BABAARİF, düzlükteki muhteşem sprintiyle göz kamaştırmakta. İlk kez çıkacağı kum piste uyum sağlaması halinde birinciliklerine bir yenisini ekleyebilir. Son haftalarda idman pistinde farklılaşan ÇELİKMAN’dan bu kez farklı bir performans bekliyorum. Mutlak suretle kuponlardaki yerini almalıdır. Mütemadiyen iyi koşan GUSTAV ve son metrelerdeki ataklarıyla devreye girmeye çalışacak olan AL ANDAKAR ise ihmal edilmemelidir.

Haberin Devamı

5.AYAK: Arap taylarının Handikap-15 koşusunda, İzmir’den kolay şekilde kazanarak gelen FEYAT BABA, iyi ahır bakımının hakkını ziyadesiyle vermekte. Güzel eşkaliyle sahadaki en gösterişli taylardan birisi olan GÖLDEM, gününde olduğunda rakip tanımaksızın üstün performanslara imza atan İNCİFAR, etkili düzlük sprintyle KRAL ARTUR ve İstanbul’daki hazırlıklarını yakından gözlemlediğim UÇAN BARON ise mutlak suretle kuponlardaki yerini alması gereken diğer taylar.

6.AYAK: Günün kapanış koşusunda, yeni ilgililerinde katıldığı iki koşusunda da göz kamaştıran EMİRSOY, özellikle Bursa’daki yarışında grubu adeta sürklase ederek potoya uzanırken muhteşemdi. Uyum sağladığı jokeyi H.Çizik idaresinde, aşina olduğu Kocaeli pistinde katılacağı bu koşudan da galibiyetle ayrılacağı kanaatindeyim. Fanatik Hipodrom’un değerli okurlarına günün bankosu olarak önermekte beis görmüyorum. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

Haberin Devamı

( 2.6.10.4.5 ) ( 5.7.6.2 ) ( 3.1.2.5 ) ( 1.3.4.2 ) ( 4.1.2.3.8 ) ( 5 )

YORUM YAZ