MENÜ

Tolgahan İmal'ın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Kocaeli at yarış tahminleri

18 Eylül Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

VICTORY PROMISE bu kez kazanır…

1.AYAK: Kısa ve orta mesafeli kum pist yarışlarında belirli bir istikrar yakalayan GÜLENYÜZ, aynı zamanda son günlerin flaş atı Babaarif ile de anneden kardeş bir safkan. Son yarışlarında klas rakibi Altunsaray’a müdahale edemese de bu kez güçlü rakibinin yokluğunda potoya uzanabilir. Ekonomnik kupon yapacak okurlarımız bu safkanı risk edebilirler. Toparlanan MAVRA, bu mesafeleri iyi koşan ASARCIKLI, Ankara’dan iyi durumda gelen MELEKSİMA ve son yarışında göz dolduran AKALP ise sırasıyla hata kollayacak rakipleridir.

2.AYAK: Babası gibi gerçek bir kum pist atı olan GIANGIO COMO, etkili sprintiyle tatminkar neticeler elde eden DEEP WATER, yeniden formunu geliştiren HARPUTLU LADY, güçlü pedigrisiyle OVERDOSE, ilk iki startından çok daha iyisini yapabileceğine inandığım IVOR, zamanla daha iyi yerlere geleceğini düşündüğüm NİLGÜN ABLA ve formda jokeyi ile LIVE EMBER sıralamasını mümkün olan son isme kadar değerlendirmeye alalım.

Haberin Devamı

3.AYAK: Mütemadiyen iyi koşmasına rağmen kazanma konusunda o kadar da iyi olmayan VICTORY PROMISE, kum pistte katıldığı yarışlarında mesafe gözetmeksizin etkili olmakta. Son startında önde boş kalan rakibinin peşine viraj dönülmeden düşmesine rağmen ikincilikten öteye gidememesine rağmen potoya diri girerek beğenimi kazandı. Bu kez biraz daha uygun rakipleri arasında birinciliğin en güçlü hatta yegane adayıdır.

4.AYAK: Yarış hayatı başarılarla dolu bir kısrak olan Bilgecan, aynı zamanda Cankardeşler gibi bir at ile de anneden kardeştir. Böylesine klas bir kısrağın temsilcisi olan ALPERENCAN ise annesi gibi seri stiliyle dikkatleri üzerine çekmekte. Son yarışına benzer şekilde çıktığı gibi kazanması olağan neticedir. İstanbul’da katıldığı yarışlarında fena görünmeyen ama Kocaeli kumundaki yarışında muhteşem koşan ALGANTAY ise kum pistte çok farklı olduğunu gözler önüne serdi. Bugün favorinin en ufak hatasını geri çevirmeyecektir. Aşina olduğu pist koşullarında BALASAGUN ise imkanlar elverdiği oranda ilave edilebilir.

5.AYAK: Yarış hayatının ilk startında son metrelerdeki sprintiyle kazanırken, usta atlar gibi potoya uzanan NIGHT FALL, daha iyi durumda katılacağı yarışını da kazanabilir. Sonlardaki ataklarıyla FAST NAVY, henüz en iyi yarışını koşmayan DADDY COOL, istikrarlı performanslara imza atan KATISFACTION ve çok süratli bir tay olan ONE ZERO FIVE ise imkanlar elverdiği takdirde rakip olarak düşünülmelidir.

Haberin Devamı

6.AYAK: Kocaeli’de üst üste ve gösterişli yarışlar kazanan RINALDO, İstanbul çiminde katıldığı yarışında pisti yadırgayarak dışarıya savrulunca derecesiz olarak bitirdi. Bu kez aşina olduğu pist koşullarda kaldığı yerden devam edebilir. TLOS, PAMUK BABA, ZAFER MEYDANI, UNDAUNTED, OSMANİYE ÇOCUĞU ve PROXIMO ise sırasıyla rakipleridir. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 5 ) ( 1.7.8.3.2.11.10 ) ( 4 ) ( 2.4.1 ) ( 3.1.6.2.4 ) ( 6.8.4.1.2.3.5 )

YORUM YAZ