MENÜ

Tolgahan İmal'ın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Kocaeli at yarış tahminleri

11 Eylül Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

YOU NEVER KNOW ve VELİAHT BETÜL’e güveniyorum…

1.AYAK: Çok güçlü bir anne kan hattının mensubu olan SAFİR KIZ, kazandığı yarışı sonrası devam eden formuyla ön plana çıkmakta. Deneyimli aprantisi idaresinde favorimdir. İstanbul pistinde tatminkar bir ikincilik elde eden WEMBLEY FIRTINASI, son yarışına itibar etmediğim THREE CAT, son metrelerdeki güçlü ataklarıyla birincilik özlemine son veren YASMİN ve sıkletine rağmen DREAM FAIRY ise sırasıyla değerlendirmeye alınması gereken isimlerdir.

2.AYAK: Süper kısrak Malibu Girl’ün soyundan gelen ELMASINKIZI, yine muhteşem kısrak Nurtay’ın soyundan gelen DENİZSEFASI, son yarışında yüksek temponun kurbanı olan BALDAĞI, uygun sıkletiyle LAMAZİ, toparlanma sinyalleri veren YOLAŞAN, zaman zaman farklı performanslara imza atan KIZIMİREM, ekürisiyle birlikte FATİHİNGÜLÜ, formunu bulduğunda bu grupları geride bırakabilen LADY HATUN ve denk rakipleri arasında BAHANE sırlamasını mümkün olan son isme kadar değerlendirmeye alalım.

Haberin Devamı

3.AYAK: FICAC Koşusunda, yarış hayatına Ankara çiminde çok parlak bir birincilikle başlayan YOU NEVER KNOW, akabinde sert gruplarda ve ekürilerine fedai koştuğu için beklentilere karşılık veremedi. Ancak son startında gerçekçi hedeflerle koşulunca kalitesini yansıtan ve kazanmış kadar değerli bir performansa imza ayan safkan, o gün için Angel Of Death gibi bir isme geçilmişti. Bu kez güçlü rakibinin olmamasını değerlendirerek özlediği birinciliğe ulaşmasını bekliyorum. Günün bankosu olarak değerlendirmeye alabiliriz.

4.AYAK: Lehine pist ve mesafeyi bulduğu son startını jokeyinin de doğru zamanlamasıyla kazanarak yeni ilgililerinin yüzünü güldüren STAR RUBBY, devam eden formuyla bir kez daha potoya uzanabilir. Bu fesafeleri iyi koşan BABA DİNO ise bu kez rakibinden rövanşı alabilir. AKDERE, DİDACTİC, ALEXSANDRAPOLI, LORD OF TIME, SHAHBANDAR ve MATCHLESS ise daha fazla at yazacak okurlarımızca düşünülmelidir.

5.AYAK: İlk startı öncesi Bursa’daki arkadaşlarımız tarafından ısrarla önerilen ve yavaş yavaş beklentilere karşılık vermeye başlayan ÇILGINMÜRDAS, A Keen Queen gibi bir kısrağın kızı olan Adriye’nin temsilcisi YENİ KRAL, grubun deneyimli tayı HASTİKOĞULLARI ve benzer durumdaki ASUVAN ise ihmal edilmemesi gereken rakipleridir.

Haberin Devamı

6.AYAK: 100 handikap puanı ve son haftalardaki artan formuyla dikkat çeken VELİAHT BETÜL, özellikle son startını kazanırken düzlükteki kolay aksiyonlarıyla dikkatleri üzerine çekmesini bildi. Devam eden üstün formuyla ve lehine mesafede start alacak olmasıyla bir kez daha kazanması olağan neticedir. Günün bir diğer bankosu olarak okurlarımıza önerimdir. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 6.9.5.12.1 ) ( 1.4.12.15.9.7.6.3.8 ) ( 4 ) ( 5.2.4.7.1.3.6.10 ) ( 7.5.2.6 ) ( 2 )

YORUM YAZ