MENÜ

Tolgahan İmal'ın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Bursa at yarış tahminleri

22 Ekim Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

IŞIK ABİ fit durumda…

1.AYAK: Kariyerinde G1 galibiyeti ve çok sayıda sınıf birincilik bulunan Madrabaz gibi klas bir atın tam kardeşi olan MAZLUMZÜLFİKAR, kazandığı yarışında üstün sürati ve düzlükteki istekli fuleleriyle dikkatime takıldı. Her ne kadar rakipleri sertleşse de artan formuyla birinciliğin en güçlü adayıdır. Bursa çiminde farklı koşan SİNGAPUR, son yarışını atbaşı olarak kazanırken bitiriş çizgisine kadar pes etmeyerek takdire şayan bir performansa imza atan GÜNBİKE, lehine mesafede KARASULTAN ve henüz en iyi yarışını koşmayan MADALYON ise sırasıyla önereceğim rakipleridir.

2.AYAK: Sahaya ilk ayak bastığı günden itibaren yakından takip ettiğim taylardan birisi olan PARSALI ATAKAN, ilk günlerde yaşadığı aksilikler sonucunda yarış hayatına biraz geç başladı. Ancak güzel eşkali ve pedigrisi ile nispeten tatminkar performanslar sergileyerek gelecek adına umutlandırmakta. Lehine pist koşullarında ilk birinciliğine uzanabilir. Çok güçlü bir anne hattının mensubu olan MEKANİK, son yarışındaki kadar koşarsa birincilik özlemini dindirebilir. Süratli stiliyle GRAND HOPE ve çimde daha iyi koşmasını beklediğim WOODS RUNNER ise imkanlar elverdiği takdirde ilave edilmelidir.

Haberin Devamı

3.AYAK: Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Koşusunda, yarış hayatına çok gösterişli bir galibiyetle başlayan IŞIK ABİ, kısa ara sonrası gördüğü yarışlarıyla açıklarını giderdikten sonra yeniden kazandı. Son yarışında ise güçlü rakipleri arasında üçüncü olurken, nazarımda kazanmış kadar kıymetli bir performansa imza attı. Devam eden etkili formuyla ilk kez çıkacağı Bursa kumuna uyum sorunu yaşamazsa kazanması olağan neticedir. Günün bankosu olarak FANATİK HİPODROM’un değerli okurlarına tavsiyemdir.

4.AYAK: Son katıldığı KV-6 mücadelede ikinci olurken, düzlükte kazanacakmış izlenimi vermesiyle dikkatime takılan ANATOLIAN PEARL, daha uygun rakipleri arasındaki bu mücadeleyi lehine çevirebilir. Ekonomik kupon yapacak okurlarımız bu safkanı alternatif banko olarak değerlendirmeye alabilirler. Güçlü pedigrisi ve etkili jokeyiyle ROCKY FORK MNM, ilk startında kalitesini yansıtan SNAKE EGG ve grubun deneyimli taylarından ÇILDIR GÖLÜ ise hata kollayacak rakipleridir.

Haberin Devamı

5.AYAK: 2 yaşlı İngiliz taylarının maiden koşusunda, henüz gerçek kumaşını yansıtmayan ONSLOW, idmanlarındaki dereceleri ile formunu geliştirdiğini gözler önüne sermekte. Bu kez farklı bir performansa imza atabilir. Son kum yarışında hayal kırıklığı yaratan MISTER POINT, Harbinger gibi bir kısrağın soyundan gelen REKUVA, ilk startında iyi görünen MY GLORY ve güçlü pedigrisinin hakkını ilk startında verebilirse LEGENDARY LEAP ise bir sonraki adımda değerlendirmeye alınması gereken diğer taylardır.

6.AYAK: Günün son ayağında mümkün olduğunca fazla isme şans tanımak yerinde olacaktır. GÜNEŞ IŞIĞI, KARAŞÖVALYE, KARAZEYTİN, KADİRKAAN, KAVZAN, BEYREK, HABERATLI ve CUKKA sıralamasını mümkün olan son isme kadar kuponlarımızda bulundurmak durumundayız. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 6.3.1.4.5 ) ( 5.4.3.6 ) ( 3 ) ( 2.6.4.3 ) ( 5.4.7.8.3 ) ( 11.12.3.4.2.1.7.8 )

YORUM YAZ