MENÜ

Tolgahan İmal'ın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Bursa at yarış tahminleri

30 Temmuz Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

CİVANTAY mesafesinde farklı...

1.AYAK: Etkili jokeyi ve uygun sıkletiyle MISS TUDOR bir adım öne çıkmakta. Yakaladığı üstün formuyla istikrarlı performanslara imza atmaya başlayan ASLAN ADAM, sonlarda sert gelen PUZZLE, yavaş yavaş kendisini bulan RUN FOR RUYA ve güzel eşkaliyle dikkatime takılan INVISIBLE WOMAN ise mutlak suretle kuponlardaki yerini alması gereken isimler.

2.AYAK: KV-7 Aknasip Koşusunda, son yarışını kazanarak nihayet kalitesine yakışır koşan USTAOĞLU, benzer stilde numaraya çıkması halinde sertleşen rakiplerini de geride bırakabilir. Ankara’dan iyi durumda gelen BÜYÜK TURBO, her iki yarışı da etkili olan OVA KARTALI, kumcu orijiniyle BARTU, kazandığı yarışı dikkat çekici olan TATARKAN ve son yarışlarına itibar etmediğim ÇEKİRGE ise sırasıyla önereceğim diğer taylar.

Haberin Devamı

3.AYAK: KV-7 Erdek Koşusunda, 3 ve 3 yaşlı döneminde ciddi başarılara imza atan GAZIBORA KHAN’ı uzun süre sonra izleme şansı yakalayacağız. Eşkal, pedigri ve performans bakımından son yıllarda sahaya gelen en iyi atlardan birisi olmasına rağmen, Gazi Koşusu arifesinde yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre pistlerden uzak kaldı. Çiftlik istirahati sonrası 5,6 kadar önce hipodroma getirilen ve sabırla hazırlanan kalite safkan, kazanarak dönebilir. Eksik koşması durumunda ilk devreye girecek rakibinin süratli stiliyle BEHRAMKALE olacağı kanaatindeyim. DEPOSITORY, ZÜMRÜTHAN ve DRUMMER ise hata kollayacak rakipleridir.

4.AYAK: A3 Ulubat Koşusunda, son haftaların formda safkanı BOLD BOY, pist ve mesafe gözetmeksizin muhtelif hipodromlarda birbirinden etkili yarışlara imza atmakta. Bir kez daha kazanması elbette olağan neticedir. Üst üste üç yarış kazanarak ne denli klas bir tay olduğunu gözler önüne seren OGEY ise ilk ve sert rakibidir. İki safkanı bir adım önde görüyorum.

5.AYAK: Zamanında çok daha sert gruplarda muhteşem yarışlar kazanan karakterli kısrak TUMBULZELE, her ne kadar eski günlerinde olmada da uygun rakiplerini geride bırakmaya yakın görünüyor. Süratli kısrak ERAYŞE, mesafesinde ELLİBEŞ, zaman zaman çıkış yapabilen YOLAŞAN ve yarış gören ZEYTİNBAĞI ise bir sonraki adımda önereceğim kısraklar.

Haberin Devamı

6.AYAK: Uzun ara sonrası katıldığı yarışını kazanarak kalitesini yansıtan CİVANTAY, akabinde katıldığı uzun mesafeli koşusunda bile iyi koşarak ikinci olmayı başardı. Yeniden mesafesine çıkan klas safkan, uygun rakipleri arasında banko önerimdir. Şansınız ve bahtınız açık olsun...

( 7.1.3.4.2 ) ( 8.1.7.2.3.4 ) ( 7.1.2.4.5 ) ( 1.8 ) ( 1.9.2.3.6 ) ( 3 )

YORUM YAZ