MENÜ

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

1 Kasım Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

1 Kasım Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

İlk ayak ve son ayakları risk edelim...

1.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarına mahsus Handikap-16 koşuda, yarış hayatında hatırı sayılır başarılara imza atmış bir kısrak olan Merve Gelin’in, Inspector gibi bir şampiyondan verdiği temsilcisi PEARL GEM, son haftalarda ciddi bir aşama kaydetti. Pedigri bakımından yatkın olduğu pist ve mesafede özlediği birinciliğe ulaşacağı kanaatindeyim. Güne banko ile başlamayı öneriyorum.

2.AYAK: Kolay kazandığı yarışı ardından tabela dışı tamamladığı son yarışında gözden düşen ÖZKARA, buna rağmen takibimden düşmedi. Zira son startında gerilerden yaptığı ataklarıyla tabela dışı kalsa da potoya diri girmesi benim için yeterliydi. Bir kez daha kazanırsa benim için sürpriz olmaz. KG takısı sonrası farklı koşmaya başlayan ÇAKIRALİ, sıkletine rağmen üstün formuyla PALERMO, çıkış içindeki GAZINÇ, önde istediği tempoyu bulabilirse BİLGİNKADİR, sürpriz çıkışlar yapabilen SİNGAPORE PRENSİ, sonlardaki ataklarıyla YANTAR ve toparlanan ANADOLUKAN ise bu zorlu koşuda ihmal edilmemesi gereken diğer isimlerdir.

Haberin Devamı

3.AYAK: 3 yukarı İngilizlerin KV-6 koşusunda, son haftalarda yeniden form tutan BADARBUNGA, bu mesafeleri çok iyi koşan OCIUS, Ankara kumunda bu grupları geçebilen EREN EFENDİ, son çim yarışını tatminkar bulduğum KARA MAHMUT ve bu mesafelerde yeterli dereceleri bulunan TALİA HANIM ayrımsız şekilde düşünülmelidir.

4.AYAK: KV-7 Kızılay Koşusunda, sahaya ilk geldiği günlerden itibaren gelişimini gözlemlediğim atlardan birisi olan INDIAN DADY, sezon boyunca sert gruplarda başarılı sonuçlar elde etti. Nispeten uygun rakipleri arasında kazanmaya yakındır. Önde kuracağı temposuyla TOMİRİS, fit durumdaki THE MAILMAN ve yarış gördükçe formunu geliştiren NAKIT ise ihmal edilmemesi gereken diğer isimlerdir.

5.AYAK: Bu koşuyla birlikte yarış hayatına başlayacak taylarımızın ayaklarının her zaman düz basmasını temenni ediyorum. Süs Biberi gibi bir kısrağın tayı olan CAMBAZ ve güçlü pedigrisi ile LIMITLESS ikilisini bir adım önde görüyorum. MADENCİ, PURO ve SPARROW HAWK ise bir sonraki adımda önereceğim taylardır.

Haberin Devamı

6.AYAK: 3 yaşlı dişi Arap taylarının KV-6 mücadelesinde grubun kalabalık olması biraz kafa karıştırmakta. Ancak takibimdeki isimlerden ATLAS ÇİÇEĞİ, uyum sağladığı jokeyi idaresinde son metrelerdeki kısa ama güçlü sprintiyle hemcinslerine hakim olabilir. Günün ikinci bankosu olarak risk etmeye değer görüyorum. Şansınız ve bahtınız açık olsun...

( 2 ) ( 8.6.1.9.10.11.4.3 ) ( 2.1.3.4.5 ) ( 1.5.4.7 ) ( 2.3.4.5.6 ) ( 2 )

YORUM YAZ