MENÜ

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

25 Ekim Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal bugün Ankara'da yapılacak at yarışlarını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

25 Ekim Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal bugün Ankara'da yapılacak at yarışlarını değerlendirdi.

Haberin Devamı

CELALİYE bu kez uygun grupta kazanmalı…

1.AYAK: 3 yaşlı İngiliz taylarının Handikap-16 mücadelesinde, yarış hayatının ilk döneminde büyük beklentilerle koşulan ve bu beklentilere de nispeten yanıt veren NAKIT, tedavi dönemi ardından gördüğü yarışlarıyla açıklarını giderdi. Artan formu ve üstün kalitesiyle bu kez potoya uzanabilir. Tempo verdiği son yarışını sıklet avantajının da etkisiyle lehine çeviren KINGS DAY, daha iyi durumda katılacağı koşuda mutlak suretle kuponlardaki yerini almalıdır. Bu mesafelerde etkili sprintiyle sonuç alabilen JAMES ise son metrelerde devreye girebilir. Bu üç safkanı rakiplerinin bir adım önünde görüyorum.

2.AYAK: Gazi Şampiyonu Divine Heart’ın anneden kardeşi olması münasebetiyle yakından takip ettiğim LAGRIMAS, son startında sprint koridorunu geç bulmasına rağmen bir anda hızlanarak rakibini geçmesini bildi. Bu performansıyla beğenimi kazanan kalite safkan, uygun rakiplerini bir kez daha geride bırakabilir. Son metrelerde sert gelebilen CAPTAIN CEMO, sıkletine rağmen THE MAILMAN ve sürpriz çıkışlar yapabilen TRUSTABLE ise en ufak hatasını geri çevirmeyecek durumdaki öncelikli rakipleridir.

Haberin Devamı

3.AYAK: A2 Şerife Bacı Koşusunda, ilk yarışından bu yana pist gözetmeksizin birbirinden etkili performanslara imza atarak nazarımda çok farklı bir yer edinen Mİ BOMBON, lehine mesafede hemcinslerine hakim olabilir. Tüm temsilcileri ülkemizde önemli işler yapan Artie Schiller’in yetenekli kızı PANTA RHEI, Ankara kumunda çok iyi koşan klas kısrak PRINCESS DI, önde istediği tempoyu bulduğunda rakip tanımayan FYING BIRD ve çok iyi bir sezon geçiren KAINAT ise ilk plandaki rakipleridir.

4.AYAK: KV-8 Keçiören Koşusunda, pist ve mesafe ayrımı yapmadan istikrarlı sonuçlar elde eden ROYAL AVSAR, başarılı yarışlarına bir yenisini ekleyebilir. Ara sonrası yeterli hazırlıkları ile dikkat çeken klas safkan SUMELHAN, kısa sprintini doğru yerde kullandığında farkını ortaya koyan OBRADA ve üst üste kazanarak ne denli iyi durumda olduğunu kanıtlayan VICTORY PROMISE ise mutlak suretle değerlendirmeye alınması gereken diğer isimlerdir.

Haberin Devamı

5.AYAK: KV-6 Canberk Koşusunda, geçtiğimiz İzmir sezonunda adeta sınıf değiştiren CELALİYE, üst üste çok etkili performanslara imza atarak dikkatleri üzerine çekti. Akabinde Ankara’ya getirilen ve çok sükseli bir yarış daha kazanan safkan, doping cezası ile ilgililerini üzdü. Cezası yatırılan ve sonrasında katıldığı G1 TSK Koşusunda tabela dışı kalan CELALİYE, bu kez çok daha uygun rakipleri arasında birinciliğin en güçlü hatta yegane adayıdır. Günün bankosu olarak değerli okurlarımıza önermekte beis görmüyorum.

6.AYAK: Arap taylarının maiden mücadelesinde, bir süredir takibimde olan MALATYA SERDARI favorimdir. 26.Kemiyetülırak kanı taşıyan HAKKAK, düzlükteki etkili ataklarıyla sonuç almak isteyen HIRSLI, tatminkar yarışlarıyla ÇELİKKARDEŞLER, güzel orijiniyle takibimde olan ROSEMARY ve grubun deneyimli taylarından BİRBİÇERBEY ise kuponlarda bulunmasını ısrarla önereceğim rakipleridir. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 1.7.6 ) ( 6.3.2.5 ) ( 6.9.7.2.3 ) ( 4.5.3.7 ) ( 4 ) ( 6.5.8.3.9.1 )

YORUM YAZ