MENÜ

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

15 Eylül Cumartesi Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Son ayakta DOUBLE HONOR…

1.AYAK: İnişli çıkışlı performanslara imza atan ENİS KEREM, sıklet dezavantajına rağmen favorimdir. Ankara çim pistinde iyi koşan ONURŞAH, sık koşmasına rağmen istikrarını koruyan ARHANBEY, kazandığı yarışında potoya akışlı giren ARSLANDİKENİ, önde boş kaldığında farklı koşan TAKIL BERİ, kısa ama güçlü sprintiyle BERKUK, seri kısrak RUSGELİN, son yarışından daha iyisini yapabilecek kapasitedeki ARAYEKYİ ve nihayet kazanarak şanssızlığını kıran KÜÇÜK DEMİRKIRIM ise ihmal edilmemesi gereken diğer isimler.

2.AYAK: Yarış hayatına iyi başlayan ama beklenen çıkışı tam olarak gerçekleştiremeyen BEST OF HAZAL, sonunda satış koşusunda şansını deneyecek. Uygun rakipleri arasında ilk birinciliğine ulaşabilir. Armondo gibi bir atın anneden kardeşi olan TORCULARIS, nispeten tatminkar yarışlarıyla DARKLOVE, ilk yarışında adaptasyon sıkıntıları yaşayan KURT DEDEM, güçlü pedigrisiyle BLACK LEGACY, yeterli hazırlıklarıyla HULDRA ve efsane kısrak Keep Shining’in soyundan gelen IMBARCO ise sırasıyla rakip olarak önereceğim safkanlar.

Haberin Devamı

3.AYAK: Uyumlu aprantisi Caner Karademi idaresinde ve lehine mesafede start alan YOLCUHAN, hızlı gidecek koşunun son metrelerinde devreye girebileceğini düşündüğüm APIKO DORA, uzun sprint yeteneğiyle HOY HOOY, seri stiliyle etkili sonuçlara imza atan KÜLÜNK AĞA, kum piste rağmen JAMES BOND, koşudaki tek üç yaşlı isim olan ANKA ve istikrarlı performanslarıyla dikkat çeken ERTUĞRUL ayrımsız şekilde kuponlardaki yerini almalıdır.

4.AYAK: 118 handikap puanı ve kazandığı sayısız yarış ile yıllardır adından başarıyla söz ettiren ŞAJHPAZLI, jenerasyonundaki birçok açık yarış atını da geçmeyi başardı. İlerleyen yaşına rağmen uyumlu jokeyi Deniz Yıldız idaresinde ilk şans verdiğim isimdir. Bilinen temposuyla KADHAN, hayatının en iyi durumunda olan ZAFERİMOL, son metrelerdeki ataklarıyla devreye girmeye çalışacak olan BAŞPEHLİVAN ve Gökhan Kocakaya ile farklı koşan YÜKSELİM ise imkanlar elverdiği oranda devreye girecek rakipleridir.

5.AYAK: Yarış hazırlıklarında çok iyi görünen GALLOP TO WEST, uzun süre sonra piste çıkacak olsa da kalitesiyle bu açığı giderebileceğini düşündüğüm GÜRSOYHAN, lehine mesafede EREN EFENDİ, son metrelerdeki ataklarıyla LADY TULPAR ve her ne kadar 344 gündür koşmasa da grubun en yüksek handikap puanlı atı olan SCAMP beşlisinin sırasıyla değerlendirmeye alınmasında fayda görüyorum.

Haberin Devamı

6.AYAK: Güçlü kan hattı ve güzel eşkaliyle takibimdeki isimlerden birisi olan DOUBLE HONOR, yarış hayatına geç başlaması sebebiyle tam manasıyla gerçek gücünü yansıtmadı. Buna rağmen bu grup için oldukça etkili performanslara imza atarak birçok yarışında tabela içinde gelmesini bildi. Artan deneyimi ve kondisyonuyla ilk birinciliğine ulaşacağı kanaatindeyim. Günün bankosu olarak önerimdir. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 1.5.6.9.4.3.2.7.8 ) ( 9.8.10.6.3.11.5 ) ( 8.7.9.6.3.4.2 ) ( 4.2.1.6.5 ) ( 3.4.1.2.7 ) ( 1 )

YORUM YAZ