MENÜ

Tolgahan İmal'ın İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın İzmir at yarış tahminleri

23 Şubat Cuma İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

SU MELEK birincilikle tanışır…

1.AYAK: 5 yukarı Arap kısraklarının H-15 mücadelesinde, bu pist ve mesafeleri nispeten iyi koşan GÖNÜLAVCISI, bu sezon katıldığı tüm yarışlarında istikrarlı sonuçlara imza atan LADY HATUN, uzun sprint yeteneğiyle BAHANE, ne zaman ne koşacağı belli olmayan ASİ KIRTAY ve sürpriz çıkışlar yapabilen KIZIM İDİL ayrımsız şekilde düşünülmesi gereken isimlerdir.

2.AYAK: Şampiyon yarış atı ve baş aygır Caş’ın kızı Şahinal’ın, bir başka şampiyon Turbo’dan verdiği temsilcisi SU MELEK, yarış hayatının henüz ilk startında deneyimli rakipleri arasında düzlüğe lider çıkmasına rağmen potoya yakın dış kulvardan birbirlerini sürükleyen rakiplerine geçilerek üçüncü kaldı. Ancak o gün nazarımda kazanmış kadar iyiydi. Bu kez artan kondisyonu ve yarış tecrübesinin yanı sıra üst düzey bir jokey ile start alacak olmasının da avantajıyla birincilikle tanışacağı kanaatindeyim. Değerli okurlarımıza günün bankosu olarak önerebilirim.

3.AYAK: Yarış hayatına kazanarak başlayan STAR FORCE, özellikle son metrelerdeki uzun aksiyonlarıyla dikkat çekti. Zamanla daha iyi yerlere gelebilecek potansiyelde gördüğüm safkanı, sertleşen rakipleri arasında favori olarak görüyorum. İzmir kumunda katıldığı yarışlarında tabeladan düşmeyen ZAFER ATEŞİ, denk rakipleri arasında GÜÇLÜKIZ ve LADY LIZ gibi bir kısrağın temsilcisi olan DÖKERSON ise en ufak hatasında devreye girecek kapasitedeki rakipleridir.

4.AYAK: Mesafe ve hipodrom gözetmeksizin üst üste etkili yarışlara imza atan KAYA LOGOSU, son iki startında ise kolay birinciliklere imza atarak ne denli kabiliyetli bir tay olduğunu gözler önüne serdi. Uzayan mesafeye uyum göstermesi halinde birinciliklerine bir yenisini ekleyebilir. Miramis gibi bir şampiyon ile aynı anne hattından gelen ve babadan da kardeş olan ÇINARBEY ise mesafeye olan yatkınlığı ile ilk, sert ve bana göre tek rakibidir.

5.AYAK: İzmir’in cennet köşelerinden Urla adına düzenlenen mücadelede, son haftalarda fit duruma gelen ve etkili sonuçlar elde eden MY ROYAL SUN, uyum sağladığı jokeyi idaresinde ilk şans verdiğim isimdir. Süratli gidecek mücadeleyi son metrelerde lehine çevirmeye çalışacak olan DEATH RACER, önde istediği sürati bulduğunda farklı koşan BABADÖKER, bu mesafede sayısız başarısı bulunan OVA KARTALI, son yarışında rakiplerini yanına bile yaklaştırmadan kazanma başarısı gösteren KARESİ, yetenekli kısrak BADEGÜL, Kocaeli pistindeki yarışı tatminkar olan ROYAL CAPUCINO ve sürprizde ise OĞLUM ERDEM ihmal edilmemesi gereken rakipleridir.

6.AYAK: Banko önerdiğim yarışında tabela dışı kalan, akabindeki yarışında ise çok uzak farkla kazanarak beni yanıltmayan ALDEMİR, sertleşen rakiplerine de aynı tarifeyi uygulayabilir. Gördüğü yarışlar sonrası formunu bulan KARARLI, son yarışını kazanmış kadar etkili koşan SAVAŞTEPE, istikrarlı yarışlarıyla TAMAHKAR ve güçlü kan hattıyla SÖKMENBEY ise ilk plandaki rakipleridir. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 2.1.4.5.6 ) ( 12 ) ( 2.4.3.6 ) ( 1.2 ) ( 2.1.5.4.3.6.8.7 ) ( 4.3.9.6.1.5 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ