MENÜ

Tolgahan İmal'ın İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri.  Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın İstanbul at yarış tahminleri

10 Mart Cumartesi İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

MOLTO BENE ve ULAN BATOR diyorum.

1.AYAK: Gördüğü yarışlar sonrası formunu ileriye taşıyan KUTUP, son yarışındaki etkili performansı ile göz doldurdu. Her an özlediği birinciliğe ulaşabilecek durumdaki safkan, ilk isim olarak düşünülmelidir. Hemen her yarışında farklı performanslar sergileyen SABRİNİN ATI, son günlerde toparlanmaya başlayan ŞÜKRÜ, güçlü sprintiyle KINALI KUZU, bu mesafeleri iyi koşan ŞAHİN TEPESİ, eski günlerine dönmeye çalışan İLGİLGE, toparlanma aşamasındaki ALDERAMİN ve uzun ara sonrası nefes sıkıntısı yaşamazsa TRAKYA ATEŞİ ise sırasıyla önereceğim rakipleridir.

2.AYAK: Grubun deneyimli taylarından OKYPETA, etkili jokeyi Ayhan Kurşun idaresinde bir adım öne çıkmakta. Güçlü pedigrisinin hakkını henüz veremeyen BATHSHEBA, ilk startı hayli tatminkar görünen LAST PRINCESS, My Dear Son gibi bir şampiyonun anne soyundan gelen SWIFT, yeterli hazırlıklara sahip olan RENK FARKI, yeni ilgililerinde iyi bir başlangıç yapmak isteyen TOSCANA ve Water Dancer gibi yetenekli bir kısrağın temsilcisi olan MOMS ONLY GIRL ise ihmal edilmemesi gereken diğer isimlerdir.

3.AYAK: Kalitesine inandığım kısraklardan biri olan GÖALAN, her an birincilik özlemine son verebilir. Sıkletine rağmen öncelikle düşünülmelidir. Kazandığı yarışında potoya istekli süzülen LIFE TIME, ilk ve sert rakibidir. Son etkili yarışı ile toparlandığını gösteren kalite safkan İPSİZ KIZ, mesafe tutan YİĞİTALP, idmanlarını yansıtması durumunda ÇIĞ, sonlarda sert gelebilen WEST LIFE, bir türlü formunun karşılığını alamayan WIN STAR WIN ve istikrarlı yarışlar koşan BELEKİ ise bir sonraki adımda düşünülmelidir.

4.AYAK: Son yarışında sert rakipleri arasında tabela şansı kalmayınca jokeyi tarafından zorlanmayan ŞENALP, idmanlarında da birlikte olduğu aprantisi Özgür Gönültaş idaresinde bir adım öndedir. Geçen sezon sonunda başarılı bir tedavi ile sıkıntısından kurtulan ve yavaş yavaş kalitesini yansıtmaya başlayan İZDAHİ sert rakibidir. Mesafeye olan yatkınlığı ile GÖLGESİZ, her geçen gün kendisini bulan EFESLİ ve güzel eşkaliyle beğendiğim bir safkan olan ACARTÜRK ise ihmal edilmemesi gereken atlardır.

5.AYAK: 2 yaşlı döneminde dört kez start alan ve bunlardan iki tanesinde KV-7 mücadelelerde tabela içinde gelmeyi başaran MOLTO BENE, güçlü pedigrisi ve güzel eşkaliyle gelecek vaat eden bir tay. 143 gündür start almasa da 1400 metrelik uzun işlerle hazırlanan ve çok iyi dereceler ortaya koyan safkan, uygun rakipleri arasındaki bu koşuyu zorlanmadan kazandıktan sonra daha üst gruplara göz kırpacaktır. Günün ilk bankosu olarak okurlarımıza gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

6.AYAK: Galata Kulesi Koşusunda, üç yaşlı dönemini muhteşem geçiren ve G1 Byerley Turk Koşusu da dahil olmak üzere birçok önemli yarış kazanan ULAN BATOR, özellikle sentetik pistte üst düzey bir at. İlgililerinin doğru tercihiyle zorlu sezon öncesi biraz dinlendirilen ve bu koşuya eksiz hazırlanan klas safkan, dinçliğin de etkisiyle kolay bir şekilde kazanabilir. Günün ikinci bankosu olarak risk almaya değer diyorum. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 4.7.9.3.8.2.11.10 ) ( 8.2.6.11.10.12.7 ) ( 2.1.4.3.9.7.8.5 ) ( 2.3.1.7.6 ) ( 6 ) ( 9 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ