MENÜ

Tolgahan İmal'ın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Adana at yarış tahminleri

27 Şubat Salı Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Etkili sprintiyle HEARTS REASON…

1.AYAK: Uzun mesafeli yarışlarda pist gözetmeksizin başarılı neticeler elde eden LAST POINT, son yarışında düzlükteki çok istekli fuleleriyle rakiplerini yanına yaklaştırmadan kazanmasını bilmişti. Devam eden üstün formuyla bir kez daha kazanmaya yakındır. Eksi günlerine dönmeye çalışan kalite safkan BADARBUNGA ilk ve sert rakibidir. İç kulvardan gerçekleştirdiği ataklarıyla son yarışını kazanarak göz dolduran SEFİR BEY, son metrelerdeki güçlü ataklarıyla APIKO DORA ve kum piste rağmen TAMBORA ise sırasıyla önereceğim diğer safkanlardır.

2.AYAK: Belkıs gibi muhteşem bir kısrağın, Turbo gibi bir efsaneden verdiği temsilcisi AKAĞAÇ, henüz en iyi yarışını koşmadı. Uzun ve dereceli işlerle hazırlanan kalite safkan, vasatı aşmakta güçlük çeken rakipleri arasında ilk birinciliğine ulaşabilir. Hayatım gibi bir kısrak ile aynı anne hattından gelen ALOĞLUM, son yarışından daha iyisini yapabilecek kapasitedeki BOLKARAĞA, son yarışını beğendiğim LARASU, tecrübesiyle ORTADOĞU, Adana pistine uyum sağladığını kanıtlayan NESROŞ, Şovalye temsilcisi ALASULU ve yarış görerek formunu geliştiren PRENS SÖNMEZ ise imkanlar oranında ilave edilebilecek rakipleridir.

3.AYAK: Kum pistteki yarışlarında mesafeden bağımsız olarak istikrarlı neticeler elde eden UZUN BEY, son yarışında dış kulvardan gerçekleştirdiği geciken ataklarıyla ikinci olan YANTAR ve bu gibi gruplarda her zaman iş yapabilecek yetenekte gördüğüm MAVİ ATEŞ üçlüsünü ayrımsız şekilde değerlendirmeye almalıyız. Zira bu üç isim arasındaki mücadelenin, ganyan olacak safkanı tayin edeceği kanaatineyim.

4.AYAK: Ankara kumunda kazandığı iki koşu ile bir anda dikkatleri üzerine çeken HEARTS REASON, akabinde İstanbul’da start almış ve tabelanın son basamağıyla yetinmişti. Bu koşu sonrası Adana’ya gelen ve buradaki ilk yarışında da etkisiz kalan safkan, buradaki ikinci yarışında ise etkili sprintiyle kazanmasını bildi. Daha sonra katıldığı iki yarışında da göz dolduran yetenekli safkanın, süratli gidecek mücadeleyi son metrelerde de olsa lehine çevireceği kanaatindeyim. Günün bankosu olarak okurlarımıza önerimdir.

5.AYAK: Her ne kadar son yarışlarında tabela dışında kalsa da bu kez ciddi bir sıklet avantajı yakalayan AMARICAN SNIPER, uyumlu jokeyi idaresinde bambaşka bir performansa imza atabilir. Yarışın yüksek sürati sebebiyle kısa mesafe dezavantajını bertaraf edebileceğini düşündüğüm STAR SCREAM, apranti indirimine gidilmemesi sebebiyle ağır kilo altında ezilmezse SPARTACUS, ara sonrası hazırlıkları iyi olan PISCES, süratli stiliyle MOONBOW, geçen sezonki yarışlarını yapamasa da MISTER RAIN ve sürpriz çıkışlar yapabilen TONY OBELIX ise ihmal edilmemesi gereken diğer isimlerdir.

6.AYAK: Başta Saadın Gücü olmak üzere birçok klas safkan ile aynı anne soyundan gelen AREMBO, 51 gündür start almasa da idman pistinde son derece tatminkar dereceler sergilemekte. Kalitesiyle favorimdir. Son yarışında sprintinde geciken BOTAN, takibimdeki atlardan VAAT ve Ecekızı gibi bir kısrağın temsilcisi olan ÇEDENE ise ilk plandaki rakipleridir. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 8.3.1.2.7 ) ( 1.3.4.11.7.12.2.8 ) ( 1.7.4 ) ( 2 ) ( 10.3.1.4.8.2.9 ) ( 2.3.9.11 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ