MENÜ

Tolga Zengin: Hazır değilsen yedek bile olamazsın

Yaptığı 10 mükemmel kurtarışla Leipzig maçının yıldızı Tolga Zengin, “Hep hazır olmak bizim işimiz. Hazır olmazsanız yedek bile olamazsınız. Burada bizlere güvenen bir camia, hocamız, yönetim ve arkadaşlarımız var. Evet, iyi bir geceydi ama hep beraber kazandık”

Tolga Zengin: Hazır değilsen yedek bile olamazsın

Leipzig maçında adeta harikalar yaratan, uzun bir zaman sonra sahaya çıkmasına rağmen tam 10 kurtarış yapan Tolga Zengin, FANATİK’e konuştu.

Unutulmaz geceyi ve performansının sırrını anlatan Beşiktaş’ın kaptanı, şu ifadeleri kullandı:

‘Taraftara teşekkür...’

“Öncelikle şu ana kadar bizi hiç yalnız bırakmayan, her maçta harikalar yaratan Beşiktaş taraftarına teşekkür etmek gerekir. Geldiğimiz noktada onların büyük payı olduğunu düşünüyorum. Türkiye’yi temsil etmek adına her açıdan çok özel ve güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Gruptan lider olarak son 16’ya kalmak önemli bir iş. Bu zamana kadar emeği geçen arkadaşlarımı da kutluyorum.”

‘Rakip ayrımı olmaz’

“Herkes doğal olarak kimi istersin diye soruyor bizlere. Ancak doğrusunu söylemek gerekirse iş buraya geldikten sonra rakip ayıramazsınız. Buraya kadar gelmiş her takım değerlidir, güçlüdür. Evet kabul etmek lazım, bazıları daha güçlüdür ama biz de Beşiktaş olarak neler yapabileceğimizi gösterdik.”

Ekran yüzlerinin tuttuğu takımlar

‘Güneş faktörü önemli’

“Benim açımdan güzel bir gece oldu takımımla beraber. Ancak unutmamak lazım ki, her maçı ve puanı beraber kazanıyoruz. Birbirine iyi kenetlenmiş bir takımız, herkes birbirinin açığını kapatmak için uğraşıyor. Bunda hocamız Şenol Güneş’in payı da büyük. Kendisi, bizim en önemli motivasyon kaynağımız.”

‘Tesadüf değil’

“Ben ne seviyede olduğumu biliyorum. Hep hazır olmak bizim işimiz. Hazır olmazsanız, yedek bile olamazsınız. Şenol hoca hazır olmayan jest olsun diye forma vermez. Onun adaletine inanıyorum. Bundan sonra da elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Aldığımız sonuçlarla yine tüm Türkiye’nin yüzünü güldürmek istiyoruz.”

Serhat Demirtaş

Sosyal medyada Tolga Zengin fırtınası

Haberin Devamı
YORUM YAZ