MENÜ

Tolga göze geldi!

Sakatlıklarına rağmen derbide takımını yalnız bırakmayan, fedakârlığıyla alkış toplayan Tolga Zengin, bir pozisyonda yere dengesiz düştü. Gözünde sorun yaşayan tecrübeli eldiven ikinci yarıya devam edemedi, yerini Cenk'e bıraktı

Tolga göze geldi!

Bu sezonki performansıyla rakip forvetlerin korkulu rüyası olan Beşiktaş’ın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, derbide de Kartal’ın önemli kozlarından biriydi. Sağ omzundan sakatlığı bulunan, adale problemi de yaşayan Tolga’nın dün gece sahaya çıkması risk taşıyordu. Milli file bekçisi adeta sakatlığına meydan okurcasına Arena’da eldivenleri taktı. Ancak gücü 34. dakikaya kadar yetti. Drogba’nın yan ağlara giden şutunda yere dengesiz bir şekilde düşen Tolga Zengin, gözünden bir problem yaşadı. Başı dönen ve kısa süreli bir görme bozukluğu yaşayan tecrübeli oyuncu, tetkikleri yapıldıktan sonra devreye kadar kalesini korudu. Soyunma odasında tekrar kontrolden geçirilen futbolcunun ikinci yarıya başlamasına izin verilmedi. Tolga’nın çift görme problemi yaşadığı öğrenildi.

Cenk korkuttu!

Tolga’nın çıkmak zorunda kalması üzerine eldivenleri Cenk Gönen devraldı. Genç eldiven de 83’te bir pozisyonda başına aldığı darbeyle taraftarların yüreğini ağzına getirdi. Oyun yaklaşık 7 dakika durdu. Maç sonunda ise baş dönmesi yaşayan oyuncu hastaneye kaldırıldı.

TOLGA ZENGİN İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ