MENÜ

TJK'da yeni başkan Serdal Adalı oldu

İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda yapılan Olağan Genel Kurulu’ndaki başkanlık seçiminde Serdar Adalı, mevcut başkan Yasin Kadri Ekinci’yi sadece 1 oyla geçip, ikinci kez TJK’nın yeni başkanı seçildi. Adalı 56 oy alırken, Ekinci 55 oyda kaldı.

TJK'da yeni başkan Serdal Adalı oldu

Türkiye Jokey Kulübü’nün (TJK) yeni başkanı, dün İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda yapılan Olağan Genel Kurulu’nda belli oldu. TJK’nın 1 numaralı koltuğuna ikinci kez Serdar Adalı oturdu. Başkanlık seçimine bir dönem Beşiktaş’ta yönetici olarak görev yapan Serdar Adalı’nın yanı sıra mevcut başkan Yasin Kadri Ekinci ve Cüneyt Çalıçıoğlu katıldı. Büyük bir çekişmeye sahne olan seçimin ilk turunda Adalı 45, Ekinci 35 ve Çalıcıoğlu 34 oy aldı. En az oyu alan Çalıcıoğlu bu sonuçla ilk turda seçime veda etti. İkinci turda nefesler kesildi.

‘Herkese teşekkürler’

2012-2015 tarihlerinde bu görevde bulunan Adalı, 56 üyenin oyunu alırken, 55 oy alan Ekinci’yi 1 oyla geçerek seçimden zaferle ayrıldı. Oylama sonrası tebrikleri kabul eden yeni başkan Adalı, “Kulübümüz birlik ve beraberliğin hakim olduğu bir seçim sürecini geride bıraktı. Bundan sonra elbirliğiyle camiamız için çalışma zamanıdır. Herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Serdal Adalı'nın Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Sadettin Atığ, Tuğban İzzet Aksoy, Yüksel Göktürk, Adil Mert Kaya, Ahmet Özbelge ve Hakan Yücetürk

Yedek üyeler

Can N. Güven, Faruk Tınaz, M. Doruk Yılmaz, Murat Kadaifçioğlu, Ender Aydıner

Haberin Devamı
YORUM YAZ