MENÜ

Timsah sil baştan!

Bursaspor şampiyon olduğu 2009-10'daki kadroyu korudu ama yeni sezon öncesi resmen yeni bir takım kurdu. 14 futbolcuyla yollarını ayıran Yeşil-Beyazlılar, 14 oyuncuyu da renklerine bağladı.

Timsah sil baştan!

Süper Lig’de tarih yazdığı 2009-10’daki kadrosunu koruyan Bursaspor yeni sezon öncesi ise büyük değişime gitti. Zafere uzanan takımda yalnızca şans bulamayan İglesias ile o sezon yollarını ayıran Yeşil-Beyazlılar, bu yıl ise birçok önemli ismini gönderdi. Şampiyonluk apoletini takan oyunculardan Ali Tandoğan, İvan Ergiç, Dimitar İvankov, Bekir Ozan Has, Yenal Tuncer, Volkan Şen, Sercan Yıldırım ile genç isimlerden Muhammet Demir ve Eren Albayrak’ı gönderen Bursaspor, geçen sezon transfer ettiği yabancılardan Kenny Miller, Nunez, Steinert’in sözleşmelerini feshetti, kiralık Altidore’la da masaya oturmadı. Timsah, Avrupa Ligi’nde Anderlecht ile oynanan maçta disiplinsiz hareketleri nedeniyle yeni transfer İbrahim Kaş’ı da gözden çıkardı.

Haberin Devamı

Gençlere yatırım yaptı

Kadroyu adeta yeniden kuran Bursaspor, kaleci Scott Carson, Basser, N’Diaye, Tetteh Bangura, Prince Tagoe, Sestak, Adem Koçak, Musa Çağıran, Cemal Kaldırım, Tunay Acar, Barış Örücü, Bedrican Özdoğan, Deniz Arslan’ı transfer ederken, özellikle savunma hattında önemli değişiklikler gerçekleştirdi.

YORUM YAZ