MENÜ

Timsah şeklinde ekmek!

Süper Lig'de şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olan Bursaspor'un simgesi "Timsah", taraftarlara, işletmelere ve esnafa da ilham kaynağı oluyor.

Timsah şeklinde ekmek!

Bursaspor’un şampiyonluğa yürüyüşü kentte büyük heyecan yaratırken, başta tarihi kapalı çarşı olmak üzere her taraf yeşil-beyazlı renklere büründürüldü; ana arterler ve büyük binalara dev boyutlarda Bursaspor bayrakları asıldı.

Bazı işletmelerde personel, özellikle maç günleri müşterilerine Bursaspor formasıyla hizmet verirken, birçok yerde Bursaspor’u simgeleyen özel ürünler de üretiliyor.

Bursa’daki bir alışveriş merkezi de Bursaspor’un simgesinden yola çıkarak, "Timsah" şeklinde ekmek yaptı.

Mağaza müdürü Alper Bilgetürk, bünyelerinde kurulu fırında hazırlanan Timsah ekmeğin büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Birçok müşterilerinin ekmeğin fotoğrafını çektiğini ve seri üretim konusunda talepte bulunduğunu dile getiren Bilgetürk, "Bursaspor’un elde ettiği başarı bizi de çok mutlu ediyor. Timsah şeklindeki ekmeğe ilgi büyük. Seri üretime başlayacağız. Ekmeği 50 liradan satmayı planlıyoruz" dedi.

Bu arada, Bursa’da bir firma da "timsah" şeklinde kestane şekeri üretti.

Kestanenin yanı sıra 25 kilogram şeker ve 15 kilogram çikolata kullanılarak hazırlanan 55 kilogram ağırlığındaki kestane şekeri, şirketin kent merkezindeki mağazasında sergileniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ