MENÜ

Timsah için diriliş günü

İstanbul ekiplerine karşı 26 maçtır galibiyet hasreti çeken Bursaspor, Kasımpaşa karşısında kazanarak hem ligde nefes almak hem de bu şanssızlığına son vermek istiyor. Teknik direktör Mesut Bakkal, “Ayağa kalkacağız” dedi.

Timsah için diriliş günü

Sezonun sonlarına doğru yaklaşırken, ateş hattında yarış kızışıyor. 29’uncu haftanın perdesi ise İstanbul’da açılıyor.

Haberin Devamı

İstanbul ekiplerine karşı 26 maçtır kazanamayan, bu deplasmandaki son 13 maçta 11 yenilgi alan Bursaspor, Kasımpaşa’yı devirip ayağa kalkmanın planlarını yapıyor. İki takım Süper Lig’de şu ana dek 19 kez karşı karşıya geldi.

Bu mücadelelerde Bursaspor’un üstünlüğü dikkat çekiyor. Timsah, 10 maçtan galibiyetle ayrılırken, 6 kez ise gülen Kasımpaşa oldu. Sezonun ilk yarısında Bursa’daki maçı 2-1’lik skor ile kazanan Kasımpaşa, son 4 mücadelenin 3’ünden galibiyetle ayrılırken, Yeşil-Beyazlılar’a karşı daha önceki toplam 15 maçta 3 galibiyet alabilmişti. Konuk ekibin teknik direktörü Mesut Bakkal, “Bu kez şeytanın bacağını kırıp, takımı ayağa kaldıracağız. Bursaspor sıkıntı yaşamayacak” dedi.

Başkandan büyük proje

Haberin Devamı

Öte yandan Başkan Ali Ay dün camiaya umut veren bir proje açıkladı. Ay, “Projelerden birincisi arsa, ikincisi de inşaatta kullanılabilen çakıl. 64 hektarlık alandan çakılı çıkartacağız. Yıllık 2 milyon ton çakıl çıkartıp, aylık 700 bin ile 1 milyon TL gelir elde edilecek” dedi.

YORUM YAZ