MENÜ

Thronebreaker: The Witcher Tales'in oynanış videosu yayınlandı

Thronebreaker: The Witcher Tales başlangıçta Gwent: The Witcher Card Game‘in tek oyunculu modu olarak bekleniyordu.

Thronebreaker: The Witcher Tales'in oynanış videosu yayınlandı

Ancak daha sonra büyük, hikaye odaklı bir oyuna dönüştü. Oyun hakkında kafası karışık olanlar için geliştirici CD Projekt Red, hikayeyi, dünyayı ve kart tabanlı mücadeleyi bir arada sunan 37 dakikalık bir oynanış videosu yayınladı.

Haberin Devamı

Thronebreaker: The Witcher Tales bağımsız bir hikaye

Thronebreaker: The Witcher Tales, orijinal oyunun geçtiği zamanın öncesinde tasarlandı ve Nilfgaard işgaline karşı savaşan, Kuzey Bölgeleri Lyria ve Rivia’nın savaşçı kraliçesi Meve‘yi izliyor. Hikaye, The Witcher dünyasının ana oyunlarında görülmeyen bazı alanlarını keşfediyor.

Video, CD Projekt Red‘de Topluluk Yöneticisi olan Paweł Burza tarafından sunuluyor. Hikayenin yanı sıra, dünya çapında, geleneksel Gwent maçları gibi diğer insanlarla savaşan Meve’i de görüyoruz. Geliştiricilere göre, oyunun bu kısmı oldukça erken safhalar ve henüz görülmeyen birçok oyun içi içerik var. İşte yayınlanan oynanış videosu:

Thronebreaker: The Witcher Tales, Gwent: The Witcher Card Game ile birlikte 23 Ekim’de PC için yayınlanacak. Ardından 4 Aralık’ta Gwent ile birlikte PS4 ve Xbox One’a gelecek. (psoyun.com)

YORUM YAZ