MENÜ

"Thomas Doll kandırılıyor"

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile yaptığı görüşmelerle ilgili olarak çıkan haberleri, "Bu tür polemiklerin ortaya çıkmasına anlam veremiyorum" dedi.

"Thomas Doll kandırılıyor"

Ankaragücü antrenmanı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hikmet Karaman, ortada bir yanlış anlaşılmanın olduğunu söyledi.

İlhan Cavcav ile görüşmeye transfer döneminin son günlerinde gittiğini ifade eden Karaman, şöyle dedi:

"Ben İlhan Cavcav’ın yanına yaklaşık 3 ay önce gittim. O zamanki görüşmemiz ise Gençlerbirliği’nden almak istediğimiz bazı futbolcularla ilgiliydi. Konuşmamızın bir bölümünde, ’Benim takımım, elimdeki kadroyla küme düşme hattının biraz üstünde yer alır. Senin takımının başında ise iyi bir teknik adam var. Bu kadroyla ligi ilk 8 takım arasında bitirirsiniz’ dedim. Bu konuşma yanlış yerlere çekilmiş. Birileri Thomas Doll’u kandırıyor. Tüm bu polemiklerin ortaya çıkmasına anlam veremiyorum. Maalesef münafık insan sayısı çok fazla. Mümin gibi görünen münafıklar var. Yukarıda Allah var, O her şeyi görüyor. Bu dedikoduyu ortaya atanlar utanmalıdır."

Karaman, "Bu durum başka bir kulübe gitmek için ortam hazırlıyormuşsunuz gibi görünüyor. Ne diyeceksiniz?" şeklindeki bir soruya ise, "Ben niye buradan gitmek isteyeyim. Buradaki şartlara her teknik adam sahip olmak ister. Elimde çok iyi bir kadro var. Şu an gideceğim Ankaragücü’nden daha büyük bir takım yok. 3 büyükler neyse Ankaragücü de o ayarda. Hedefler buna göre planlandı. Başka bir takıma gitmeyi hiç planlamadım" cevabını verdi. Ortaya atılan iddiaların ardından Gençlerbirliği Teknik direktörü Thomas Doll, bugün sert bir basın açıklaması yapmış ve Hikmet Karaman’ı eleştirmişti.

Haberin Devamı

Kriz sona erdi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü ile bir telefon görüşmesi yapan Karaman, çıkan dedikodularla ilgili Thomas Doll'a bilgi verdi. Karaman, yaptığı telefon görüşmesinin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı.

Doll ile çok medeni bir görüşme yaptıklarının altını çizen Ankaragücü teknik direktörü, "Ona gerçekleri anlattım. Cavcav'ın yanına üç ay önce transfer için gittiğini, burada da Cavcav'a 'Benim takımım küme düşme hattının biraz üstünde yer alır. Ama senin takımın bu kadroyla ilk 10 içinde kendine çok rahat yer bulur. Hatta çok iyi bir teknik adam getirdiniz' dedim" diye konuştu.

Thomas Doll ise, Karaman'ın kendisini aramasının çok büyük nezaket olduğunu belirterek, konunun kendisi açısından kapandığını belirterek, Karaman'a teşekkür etti.

Haberin Devamı

Bu arada Hikmet Karaman, Bursaspor maçıyla ilgili Doll'a bilgi verdiğini de ifade etti, ancak daha sonra bunun şaka olduğunu sözlerine ekledi.

YORUM YAZ