MENÜ

Thierry Henry için olay sözler!

Arsene Wenger, Arsenal'in West Bromwich Albion ile 1-1 berabere kaldığı mücadelenin ardından flaş açıklamalarda bulundu. Topçular'ın başında 21'inci yılını deviren Fransız menajerin hedefindeki isimse eski öğrencisi Thierry Henry idi.

Thierry Henry için olay sözler!

Arsenal, İngiltere Premier Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda küme düşme hattında bulunan West Bromwich Albion'la 1-1 berabere kalarak 2 önemli puan daha kaybetti.

Topçular'da 21'inci yılını deviren menajer Arsene Wenger ise mücadelenin ardından düzenlediği basın toplantısında flaş açıklamara imza attı.

Kuzey Londra ekibinin tarihindeki en iyi golcü olan ve şu anda Sky Sports'ta yorumculuk yapan Thierry Henry'nin eski takımıyla ilgili yaptığı eleştirilerin hatırlatılması üzerine Wenger sert ifadeler kullandı.

Eski öğrencisini kastederek "Konuşması için kendilerine para ödenen insanlar var." diyen Wenger, "Fakat her zaman doğru ve zekice olanı söylemek de zor." şeklinde konuştu.

Fransız menajer, 2016 yazında Henry'nin teknik ekibine katılması teklifini reddetmiş ve bu gelişmenin ikili arasındaki ilişkinin bozulmasına neden olduğu iddia edilmişti.

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

Thierry Henry için olay sözler



İngilizler Cenk Tosun'un bonservisini ve maaşını açıkladı!


Emmanuel Adebayor: Uçağa Beşiktaş için bindim, Başakşehir'e imza attım

Haberin Devamı
YORUM YAZ