MENÜ

The Last Remnant Remastered PlayStation 4 için geliyor

2008’de çıkan rol yapma oyunu The Last Remnant Steam’den kaldırılmıştı ve artık nedenini biliyoruz. Oyun, PlayStation 4 için yenilenerek dönecek.

The Last Remnant Remastered PlayStation 4 için geliyor

Remaster, oyunu Unreal Engine 4‘e getiriyor ve görünüşe göre çalışmalar gayet güzel gidiyor. Yayınlanan The Last Remnant Remastered tanıtımında herhangi bir ipucu olmasa da, yayınlanan bazı ekran görüntüleri fikir verebilir.

Haberin Devamı

The Last Remnant ilk etapta PlayStation için piyasaya sürülmedi. Bunun yerine önce Xbox 360 ve daha sonra PC ve PS3 için çıktı. Teknik sebeplerden ötürü oyuncular tarafından eleştirildi. Oyunun temposunun düşük olması ve etrafta çok fazla dolaşım sağlaması, taktiksel dövüş sistemi bu eleştirilerin başında geldi. Ayrıca uzun yükleme süreleri ve kötü sunum da şikayetlerin odak noktası oldu. Yeni oyun fikri teşvik edici bir şekilde, teknik yükseltmelerle bu kötü izlenimi ortadan kaldırabilme şansını yakaladı.

The Last Remnant Remastered, 6 Aralık’ta yayınlanacak ve yaklaşık 20 € (150 TL) fiyat etiketiyle satılacak. (Psoyun.com)

YORUM YAZ