MENÜ

TGF Başkanı Musa Aydın'dan anlamlı ziyaret

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Denizli’nin Türk güreşine armağan ettiği en önemli isimlerden Olimpiyat şampiyonu Bayram Şit’i ziyaret etti.

TGF Başkanı Musa Aydın'dan anlamlı ziyaret

1952 Helsinki Olimpiyatları'nda elde ettiği şampiyonluk ve 1954 yılında Tokyo'da kazandığı dünya ikinciliğinin yanı sıra pek çok önemli turnuvada kürsüye çıkan 88 yaşındaki Bayram Şit'le bir araya gelen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, kendisiyle geçmişten günümüze sohbet etti. Zaman zaman hüzünlendiren, zaman zaman güldüren anılarını Başkan Aydın’la paylaşan şampiyon güreşçi Bayram Şit, “Türk güreşinin özellikle son 3-4 yıldaki yükselişini büyük bir gururla takip ediyorum. 2016 Rio Olimpiyatları'nda Türkiye’nin en başarılı branşı olduk. Sonrasında geçen sürede alınan sonuçlarda göğsümüzü kabarttı. 2020 olimpiyatlarında da aynı başarı mutlaka sürecek. Çünkü Türk güreşi emin ellerde” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Bayram Şit, Başkan Musa Aydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, “Bizler bu ülke için, bayrağımızı dalgalandırmak için mücadele eden insanlarız. Başkan Musa Aydın’ın bizim gibi eski güreşçileri ziyaret etmesi, yanımızda olması bizleri çok mutlu ediyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İHA

YORUM YAZ