MENÜ

TFF'den çifte standart!

TFF, sıcaklar nedeniyle Profesyonel kategoride oynanan mücadeleleri geç saate alırken, u21 kategorilerindeki maçları henüz güneşin etkisini kaybetmediği saatlerde oynatarak tepki çekiyor.

TFF'den çifte standart!

Futbolda yeni sezon heyecanı start alırken, henüz yaz aylarında olunması ve hava sıcaklıklarının yüksek derecede olması nedeniyle, profesyonel kategorilerde oynanan karşılaşmalar akşam saatlerinde başlayıp, neredeyse gece saatlerinde sona eriyor.

Spor Toto Süper Lig'in açılış karşılaşmasında, Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında oynanan maç 22.00'de başlarken, yine PTT 1. Lig'in açılış maçında Kayseri Erciyesspor ile Boluspor mücadelesi 22.00'de start aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu, futbolcu sağlığını düşünerek aldığı bu kararı, u21 ve diper liglerde almaması ise dikkat çekiyor.



Gençlere sıcak değil mi?

İlk olarak dün Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde Fenerbahçe ile Eskişehirspor u21 takımları arasında oynanan karşılaşma saat 18.00'de başladı.

Derecelerin 32'yi gösterdiği ve güneşin henüz etkisini yitirmediği saatlerde oynanan bu karşılaşmada, oyuncular oldukça zorlandı.

17.00'de başlayacak maç var!

Yine u21 kategorisinde 15 Ağustos Cumartesi (bugün) ve 16 Ağustos Pazar günleri oynanacak maçların çoğunluğu 17.30'de başlayacak.

Önceliği futbolcu sağlını gözetmek olan TFF'nin, profesyonel ligleri bu kadar önemserken altyapılarda aynı kararlılığı göstermemesi akıllara soru işaretini getiriyor.

İşte u21 Ligi'nde bu hafta oynanancak maçlar ve saatleri:

15 Ağustos Cumartesi
17:00 Trabzonspor-Bursaspor
18:00 Medipol Başakşehir-Antalyaspor

16 Ağustos Pazar
17:30 Gaziantepspor-Kasımpaşa
17:30 Mersin İY-Beşiktaş
17:30 Torku Konyaspor-Akhisar Belediyespor
17:30 Osmanlıspor-Kayserispor
17:30 Gençlerbirliği-Çaykur Rizespor

Tolga Kaplan / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ