MENÜ

TFF'den amatör lig hakemlerine %70 zam kararı

Son dakika haberi... Amatörlerde görev yapan hakemlere Türkiye Futbol Federasyonu tarafından %70 zam kararı çıktı. Profesyonel liglerde görev yapan hakem, gözlemci ve mentörlere de zam yolda.

TFF'den amatör lig hakemlerine %70 zam kararı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı'nın geçtiğimiz günlerde hakemlere zam isteği Türkiye Futbol Federasyonu tarafından olumlu karşılandı. Amatörler liglerde görev yapan hakemlere yüzde 70 zam kararı çıktı. Profesyonel liglerde görev yapan hakem, gözlemci ve mentörlere ise verilecek zam kısa süre içinde karara bağlanacak.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, hakem ve gözlemcilere Merkez Hakem Kurulu'nun zam talepleri yerine yılda bir kere TEFE-TÜFE oranında zam yapma kararı aldı. Bu karar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, artık hakem camiasının zam talepleriyle karşı karşıya kalmayacak.

Öte yandan MHK, yeni oluşturduğu mentör kadrosuna Sabri Çelik, Muhittin Boşat, Orhan Erdemir, Erol Ersoy, İbrahim Aksoy, Cem Papila ve Tolga Özkalfa'yı dahil etti.

Kaynak: Akşam

YORUM YAZ