MENÜ

TFF ve beIN SPORTS “Futbolun Süperleri”ni ödüllendiriyor

Son haftaya kadar süren şampiyonluk yarışı ve kümede kalma mücadelesi ile futbol tarihimize geçen 2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nun “Süper”leri, adına yakışır bir ödül töreniyle taçlandırılıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Spor Toto Süper Lig’in yayıncı kuruluşu Digiturk, “Futbolun Süperleri” ödül törenine ev sahipliği yapıyor.

TFF ve beIN SPORTS “Futbolun Süperleri”ni ödüllendiriyor

Futbolun seçkin üyelerinden oluşan jüri ile sporseverlerin 29 Haziran – 9 Ağustos tarihleri arasında birlikte belirleyeceği “Yılın Süperleri”, 12 Eylül’de düzenlenecek dünya çapında bir organizasyonla kırmızı halıda boy gösterecek.

Marcel Desailly, Mircea Lucescu, Şansal Büyüka, Mustafa Denizli, Rıdvan Dilmen, Bülent Korkmaz, Güntekin Onay, Kaan Terzioğlu, Metin Tekin gibi spor ve iş dünyasının duayen isimlerinin yer aldığı jüri ve www.futbolunsuperleri.com adresi üzerinden taraftarın oylarıyla yapılacak seçim sonucunda “Futbolun Süperleri” belirlenecek. Ödüller, İstanbul Kongre Merkezi’nde, 12 Eylül Çarşamba günü, TFF ve Digiturk tarafından ortaklaşa düzenlenecek özel bir gecede takdim edilecek. Uluslararası düzeydeki organizasyona, futbol ailesinin tüm paydaşları ile yerli ve yabancı ünlü isimler katılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören: Türk futbolunun gala gecesi, UEFA EURO 2024 seçimi öncesi, ülkemiz için büyük bir fırsat olacak.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, bu özel organizasyonun Süper Lig’in değerine önemli katkı sağlayacağını belirterek, “Avrupa’nın 6. büyük futbol ekonomisine sahip ülkemizin bu tür uluslararası etkinliklerle tanınırlığının ve bilinirliğinin daha da artıracağına inanıyorum. Futbolun süperleri ödülleri, sporseverlerimizin oy kullanarak futbol aşkı ve tutkusunu uluslararası alanda gösterme fırsatı sunacak. UEFA EURO 2024 ev sahipliğinin açıklanmasından kısa süre önce gerçekleşecek gala gecesi, ev sahipliği adaylığımız için de iyi bir tanıtım şansı olacak. Uluslararası organizasyon düzenleme gücümüzü bir kez daha kanıtlayacağımız tören nedeniyle Türk futboluna yıllardır önemli hizmetlerde bulunan değerli iş ortağımız beIN SPORTS ve Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly’ye teşekkür ediyorum. Futbolun Süperleri gecesi için bugünden heyecan duyduğumu paylaşırken, değerli jürimiz ve oylamaya katılacak futbolseverlere de teşekkür ediyor, tüm adaylara başarı diliyorum” dedi.
Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly: “84 ülkede yayınladığımız Spor Toto Süper Lig’i, Türk futbolunun sahibi Türkiye Futbol Federasyonu’nun iş birliğinde, uluslararası bir ödül programıyla taçlandırıyoruz.”

Yousef Al-Obaidly: TFF uluslararası kalitede işlere imza atmayı sürdürüyor

Hem Türk futbolu hem de Digiturk adına unutulmaz bir sezonu geride bıraktıklarını ifade eden Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly, “5 kıtada 43 ülkede faaliyet gösteren beIN MEDIA GROUP olarak, Türk futboluna duyduğumuz inanç ve güvenle, futbolseverlerin maç izleme keyfini en üst düzeye taşıyan bir yayıncılık anlayışına odaklandığımız başarılı bir sezon geçirdik. Ağustos 2017- Mayıs 2018 arasındaki dönemde Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig’in yanı sıra dünyanın ve Avrupa’nın çok önemli spor organizasyonlarından 1740 müsabakayı ekranlara taşıyarak, bir rekor kırdık. Diğer yandan Spor Toto Süper Lig’de her hafta 4 maç olmak üzere toplamda 136 maç, beIN SPORTS ekibimiz sayesinde ilk kez, tam 84 ülkede canlı yayınlandı. Bu yayınlar, Türk futbolunun uluslararası arenada marka değerinin yükselmesine katkı sağlama misyonumuza da önemli ölçüde hizmet etti. Digiturk olarak üstümüze düşen görev, artık uluslararası bir lig olan Spor Toto Süper Lig’i yine uluslararası kalitede bir yayıncılıkla tüm dünyadaki futbolseverlere sunmaya devam etmek. Bu hedefle, prodüksiyondan stüdyo programlarına kadar her noktada, başarı çıtası her geçen gün yükselen Türk futboluna yaraşır bir sorumlulukla hareket ediyoruz” dedi.

Futbol ziyafetinin yaşandığı, heyecan dolu bir sezonun ardından Türk futbolunun asıl sahibi Türkiye Futbol Federasyonu ile birlikte “Futbolun Süperleri” ödül programını bu yıl başlattıklarını belirten Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly sözlerine şöyle devam etti:
“2024 Avrupa Şampiyonası ev sahipliğinin en büyük adayı Türkiye ve Türkiye Futbol Federasyonu uluslararası kalitede işlere imza atmayı sürdürüyor. Biz de buna yakışır bir ödül programını Türkiye Futbol Federasyonu ile gerçekleştirmenin kıvancını yaşıyoruz. ‘Futbolun Süperleri’ Ödülleri ile futbolcusundan teknik adamına ve elbette tutkuyla bağlı oldukları renkleri hiçbir koşulda yalnız bırakmayan taraftarlara kadar bu eşsiz sporu daha da güzel kılan tüm paydaşların emeğini, cesaretini, başarısını taçlandırmayı hedefliyoruz. Bu vesileyle, destekleri için başta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve kıymetli ekibi olmak üzere; tüm jüri üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Yurtdışında da yayınlanacak ve her yıl geleneksel hale gelecek ödül gecemizi de heyecanla bekliyorum.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ