MENÜ

TFF, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ı haklı çıkardı!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Ahmet Nur Çebi, Ali Koç ve Ahmet Ağaoğlu'nun da katıldığı programda flaş bir açıklamada bulunmuştu. TFF'nin Oğulcan Çağlayan hakkında verdiği karar sonrası Burak Elmas'ın açıklamaları yeniden gündeme geldi. İşte Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın Oğulcan Çağlayan hakkında yaptığı o açıklama...

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, 4 büyük kulüp başkanlarının katıldığı bir televizyon programında Rizespor'dan transfer edilen Oğulcan Çağlayan transferi ile ilgili konuşmuştu.

Haberin Devamı

Burak Elmas "Bizim bir oyuncumuzun bir transferi konusunda bir kulüple sorunumuz var. Avrupa izin verdi ve çözdü ama TFF izin vermedi oynatmak için. Çünkü bu akşamı bekliyorlar! Benim ne diyeceğimi bekliyorlar!'' ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu,'nun Oğulcan Çağlayan'a lisans çıkarmaması üzerine Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın açıklamaları yeniden gündeme geldi.

25 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'ın UEFA listesinde yer almazken Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda oynanacak PSV maçında da forma giyemeyecek.

YORUM YAZ