MENÜ

TFF 1.Lig'de takımların son durumu...

TFF 1.Lig'de takımlar yeni haftaya hazırlanıyor. İşte takımların son durumu...

TFF 1.Lig'de takımların son durumu...

‘Giresun hoca değiştirmez’

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ’dan teknik direktör Mustafa Kaplan’a destek. Üst üste iki maçını kaybeden Karadeniz ekibinde Bozbağ, “Bizde teknik direktör skorlara göre değil, oynattığı futbola göre gider. Giresunspor nasıl oynayıp kaybediyor buna bakmak lazım. Hocamızdan memnunum” sözlerini sarf etti.

Elazığ’dan derbiye destek çağrısı

Doğu’nun derbisi olarak bilinen Elazığ-Malatyaq maçı biletlerinin 2 bin 88’inin satıldığını belirten Elazığspor Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç, taraftarları bu maçta yanlarında görmek istediklerini kaydetti. Gülaç, “820 tanesi konuk takım, 1268 tanesi bizim taraftarlarımız tarafından alındı. Umarım maç saatine kadar bu değişir. Destek gerekiyor” çağrısı yaptı.

Manisaspor’da fatura kaptanın!

Üst üste 5 yenilgiyle puan cetvelinin son sırasında kalan Manisaspor’da fatura kaptan Nuri Terliksiz’e kesildi. Yönetimin 3-1 mağlubiyetle sonuçlanan son Yeni Malatyaspor maçında yenilen gollerde hatalı olduğunu düşündüğü Nuri’den kaptanlığı alacağı öğrenildi. Nuri’nin idman boykotunu önleyememesinin de bu kararda etken olarak gösterildiği belirtildi.

Karşıyaka’da Tolungüç mucizesi

Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren Karşıyaka’da zor dönemde gençlere güvenerek yola çıkan teknik direktör Soner Tolungüç, Yeşil-Kırmızılı ekibe son 17 yılın en başarılı dönemini yaşatıyor. Tolungüç’ün Karşıyaka’sı, 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgiyle 16 puan toplayıp liderlik adayı oldu. Karşıyaka, bu başarısıyla 17 yıl sonra en iyi performansını da elde etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ