MENÜ

Teslim ol İstanbul

90 dakikaya damgasını vuran taraftarların dün akşam üç büyüklere mesajı vardı... Yeşil-Beyazlılar her zamanki gibiydi... Şovları ve tezahüratlarıyla kendileri gibi takımlarını da coşturdular. Tribünlere de öyle pankartlar açtılar ki takipçilerini hedef aldılar.

Teslim ol İstanbul

Bursa Atatürk Stadı’nda dün şov vardı... Futbolcular şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştı, tribünler de üstüne düşeni yaptı. Sezon başından bu yana takımlarına büyük destek veren Yeşil-Beyazlılar, Gaziantepspor maçında da tribünde boş yer bırakmadı.

Şovları ve tezahüratlarıyla takımlarını ateşleyen Bursasporlular, açtıkları pankartlarla da geceye damgasını vurdu. Statta en çok dikkat çeken pankart kale arkasına asıldı. “Teslim ol İstanbul” yazan ve çizgi roman karakteri Red Kit ile Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş forması giymiş Dalton kardeşlerin ellerini kaldırmış haliyle resmedildiği büyük boy pankart açıldı. Maraton Tribünü’nde ise futbolcularına mesaj gönderen taraftarlar şu pankartı açtı:

‘Siz de başarabilirsiniz’
“1 Haziran 1963’te kuruldu, 1985-86’da Türkiye Kupası’nı kazandı, 1995-96’da İntertoto efsanesi, 2009-10 sezonu... Onlar başardı siz de başarabilirsiniz.” Bu arada karşılaşma sonrası Bursaspor taraftarlarının protestosu vardı. Yeni stadın veledroma yapılmasını istemeyen taraftarlar, bitiş düdüğünün ardından statta bir süre oturdu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ