MENÜ

Teşekkürler Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin Başakşehir'i 2-0 yenmesi en çok Galatasaray'a yaradı. Sarı kırmızılılar, ezeli rakiplerinin ikramını geri çevirmeyerek Antalyaspor'u sahasında 3-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Teşekkürler Fenerbahçe

Süper Lig’de liderliğin değiştiği haftada zirvenin yeni sahibi, Antalya’yı taraftarının da desteğiyle 3-0’lık farklı skorla mağlup eden Galatasaray olurken, Sarı-Kırmızılılar’ın 1 numaralı koltuğa oturmasında ezeli rakibi Fenerbahçe’nin payı elbette çok büyüktü. Haftaya Başakşehir’in 2 puan gerisinde 41 puanla ikinci sırada giren ve hemen arkasında da Kanarya’nın yer aldığı Cim Bom, Turuncu-Lacivertliler’in, önceki gün Fenerbahçe’ye sahasında 2-0 yenilmesiyle birlikte büyük bir avantajı ele geçirmişti.

Terim’le ilk kez

İşte bu avantajı çok iyi kullanmayı başaran ve bunun verdiği moralle Antalya’yı, Türk Telekom Stadı’nda konuk eden Aslan, ilk yarıdan istediği skoru alarak maçın fişini çekti ve 44 puanla da Başakşehir’i geçti. Böylece Cim Bom, 5 hafta sonra ligde zirveyi ele geçirirken, İgor Tudor’dan görevi devralan teknik direktör Fatih Terim’in yeni döneminde ilk kez liderlik sevinci yaşandı. Galatasaray’ın şimdiki hedefi ise sezon sonuna kadar en tepede kalıp, şampiyonluğuk ipini göğüslemek olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ