MENÜ

Terim istedi Alper bitiyor

A Milli Takım'da gösterdiği performansla Fatih hocanın gözüne giren Alper Potuk, Fenerbahçe karşısında oynadığı futbolla transferi garantiledi! Galatasaray, Terim'in isteği üzerine bir kez daha Eskişehir'le masaya oturuyor.

Terim istedi Alper bitiyor

Haberin Devamı

Aslan’ın teknik patronu Fatih Terim, yeni sezonda orta sahayı teslim edeceği ismi buldu: Alper Potuk... Sezon başında Eskişehir’le bonservisi için görüşmeler yapılan ancak talep edilen 7.5 milyon Euro nedeniyle transferinin çıkmaza girdiği 21 yaşındaki futbolcu, son dönemdeki performansıyla tekrar taliplerini artırdı. Terim, A Milli Takım’ın son sınavında sergilediği futbolla takdir ettiği Alper’in, önceki gün Fenerbahçe’ye karşı ortaya koyduğu oyunu da beğenince yönetime bir rapor sundu. Takımdaki yerli yabancı dengesinin de gözetilmesi amacıyla Alper’in mutlaka alınması gerektiğini belirten Terim’in talebi üzerine, yönetimin harekete geçtiği öğrenildi. Eskişehir cephesinden, Galatasaray’ın resmi teklifte bulunduğu yönünde haberler gelirken, tarafların net açıklama için sezon sonunu beklediği kaydedildi.

6.5 milyon Euro’ya bitebilir

Kalan maçları etkilememesi açısından son yapılan görüşmeler hakkında bilgi verilmedi. Buna karşın her iki kulüp yöneticilerinin yaklaşık 6.5 milyon Euro bonservis bedeli üzerinde uzlaştığı vurgulandı. Alper, geçen sezon devre arasında Fenerbahçe’nin kapısından dönmüş, daha sonra Galatasaray’la görüşmeler yapmıştı.

Her bölgede oynayabiliyor

Alper Potuk’un en belirgin özelliği, yaşına göre tekniğiyle fizik gücünü birleştirmiş olması. Özellikle sahayı dikine doğru kat edebilme, çalım atma yetenekleri, Fatih Terim’i mest etmiş durumda. Bunun yanı sıra orta sahanın sağında, gerisinde, ortasında ve önünde görev yapabiliyor. Bu da, joker tipli oyuncuları çok seven Terim’in, bu transferi istemesindeki başlıca etkenlerden biri.

YORUM YAZ