MENÜ

Tepkiye çelik cop!

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte bazı taraftarlar, “Yönetim istifa” diye bağırdı. Ardından protokol tribünündeki yöneticilerin korumaları, çelik coplarla bu gruba saldırdı.

Tepkiye çelik cop!

Beşiktaş taraftarları, Orduspor mücadelesinde takımlarını yalnız bırakmadı. Tribünlerin hemen hemen tamamını dolduran Siyah-Beyazlı futbolseverler, son dönemde takımın aldığı bazı olumsuz sonuçlar sonrasında ilk 15 dakika sadece, ‘Aldırma gönül, aldırma’ tezahüratında bulundu. Sonrasında ise alışık olduğumuz Beşiktaş seyircisi sahne aldı. 90 dakika boyunca coşkulu bir şekilde takımlarına destek veren Kara Kartallar, bir ara da kulübün efsane başkanları arasında yer alan Süleyman Seba’nın ismini tekrar ederek, tezahüratlar yaptı.

Koltukları söktüler..

İkinci golün gelmesiyle birlikte ise bir anda ortalık gerildi. 90 dakikanın hemen ardından protokol tribününün altında bulunan numaralı tribündeki bir grup taraftar, yönetimi protesto ederek, “Yönetim istifa” tezahüratlarında bulundu. Bunun ardından protokolde bulunanların ve buradan maçı izleyen yöneticilerin korumaları, yanlarında bulunan çelik coplarla oraya doğru saldırıya geçti. Olay müdahale eden güvenlik güçleri, tarafların birbirinden ayrılmasını sağladı. Gruba sert şekilde karşılık veren ve bazılarını yaralayan korumalar ise daha sonra yerlerine döndü. Ayrıca bazı seyircilerin de, hatıra olarak İnönü Stadı’nın koltuklarını söktükleri görüldü.


Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ